Körlevelet küldött Pintér a dolgozóinak, hogy mit csináljanak, ha jönnek az ellenzékiek

ATV
-
  19.01.24 14:14 Belföld

Körlevelet írt Pintér Sándor belügyminiszter a tárcájának, hogy mi a teendő abban az esetben, ha ellenzéki képviselők megpróbálnak bejutni a Belügyminisztérium, vagy az az alá tartozó valamelyik intézmény épületébe – derül ki az Index birtokába került dokumentumból.

6 kapcsolódó hír

Futó Barnabás: Komoly büntetést is kaphatnak az MTVA-székházba bejutott képviselők

HírTV
-
  19.01.23 20:30 Belföld

Országgyűlési képviselőként sem tehetnek meg bármit.

Pintér körlevélben utasította a belügyi intézmények vezetőit, hogy mit tegyenek az esetleg felbukkanó ellenzéki képvisel…

444
-
  19.01.24 13:46 Belföld

A petíciókat például utasítása alapján a panasziroda vagy az ügyfélszolgálat vezetője veheti át.

Index: Pintér Sándor levélben tájékoztatta a Belügyminisztériumot, hogy mi teendő az ellenzéki képviselőkkel

Startlap
-
  19.01.24 17:29 Belföld

A sajtóhoz eljutott dokumentum szerint a belügyminiszter kisokost írt a dolgozóknak, hogy mit kell tenniük, ha az MTVA székház után náluk is felbukkannak országgyűlési képviselők.

Pintér Sándor körlevélben világosítja fel beosztottait, mit kell tenniük, ha ellenzéki képviselők akarnak bejutni a BM-be

168 Óra Online
-
  19.01.24 17:18 Belföld

Körlevelet írt Pintér Sándor belügyminiszter a tárcájának, hogy mi a teendő abban az esetben, ha ellenzéki képviselők megpróbálnak bejutni a Belügyminisztérium, vagy az az alá tartozó valamelyik intézmény épületébe – derül ki az Index birtokába került dokumentumból.

Pintér-körlevele a félelmet jelzi

Hírklikk
-
  19.01.25 10:30 Belföld

Körlevélben adta ki Pintér Sándor, mi a teendő, ha ellenzéki képviselők megszállják valamelyik Belügyminisztérium alá tartozó állami intézményt. A Index birtokába került belügyminiszteri utasítás jelzésértékű, és jól mutatja, hogy a hatalom tart a népharagtól – reagáltak a szocialisták.