Szebb, komfortosabb lehet Paloznak

Veol
-
  19.01.23 21:42 Megyei

Czeglédy Ákos polgármester reméli, hogy hasonló jó évet zárnak idén, mint tették azt tavaly, amikor is több pályázati forrásból fejlesztések valósultak meg a településen.

4 kapcsolódó hír

Közel egymilliárd forint értékben valósulnak meg beruházások Alsóörsön

hírbalaton
-
  19.01.23 14:49 Belföld

Több száz millió forintos fejlesztések valósulnak meg idén a településen. Ugyanakkor szeretnék Alsóörs arculatát, a falusias jelleget továbbra is megtartani, amellett, hogy a turizmus a húzóágazat – hangsúlyozta Hebling Zsolt polgármester, aki szerint az egyik legfontosabb cél továbbra is a közösségfejlesztés. Már javában folynak a munkálatok a…

Megújult a nagydorogi egészségház

TelePaks
-
  19.01.24 17:19 Belföld

Elkészült a nagydorogi egészségház felújítása. Az ünnepélyes átadás megtörtént, a korszerűsítésre közel 37 millió forintot nyert a település az Európai Regionális Fejlesztési Alaptól. Az eseményen Ribányi József a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke és Kovács György polgármester mondott beszédet.

Európai színvonalú fejlesztés a Herman Ottó Múzeumban

Turizmus.com
-
  19.01.24 11:35 Utazás

Idén, várhatóan az év végéig új épületszárnnyal bővül a miskolci Herman Ottó Múzeum központja. A fenntartó önkormányzat több mint 700 millió forint pályázati támogatást nyert el a fejlesztésére.

Szebb, komfortosabb lehet Paloznak

hírbalaton
-
  19.01.24 07:46 Belföld

  Czeglédy Ákos polgármester reméli, hogy hasonló jó évet zárnak idén, mint tették azt tavaly, amikor is több pályázati forrásból fejlesztések valósultak meg a településen. Év végére szeretnék elérni, hogy befejeződjön a Szent József-ház felújítása. – Mint ismert, az önkormányzat 35 millió forint belügyminisztériumi támogatáshoz jutott, mégis jó id