Lezsák Sándor szerint a hungarikumokat az általános iskolában is tanítani kellene

Propeller
-
  19.01.23 14:39 Belföld

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikummozgalomnak a következő években meg kell újulnia – jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja szerdán az Országházban, a Hungarikumok Klubjának rendezvényén. Csűrös Csilla, a Kossuth rádió szerkesztője átveszi a Hungarikumok Klubja…

12 kapcsolódó hír

Lezsák: Meg kell újulnia a hungarikummozgalomnak

Mandiner
-
  19.01.23 16:52 Belföld

A hungarikummozgalomnak a következő években meg kell újulnia – jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke.

Lezsák: tanítsák a hungarikumokat az általános iskolában

ATV
-
  19.01.23 14:12 Belföld

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikum-mozgalomnak a következő években meg kell újulnia - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja szerdán az Országházban, a Hungarikumok Klubjának rendezvényén.

Lezsák: Meg kell újulnia a hungarikum-mozgalomnak

Lokál
-
  19.01.23 14:02 Belföld

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikum-mozgalomnak a következő években meg kell újulnia - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja szerdán az Országházban, a Hungarikumok Klubjának rendezvényén.

A trianoni békediktátum témájában hirdetnek vetélkedőt iskolásoknak

GazdaságPortál
-
  19.01.24 13:01 Belföld

Három tagú általános és középiskolás csapatok jelentkezhetnek az Itt élned, halnod kell elnevezésű, a trianoni békediktátum témájában meghirdetett Kárpát-medencei történelmi vetélkedőre – közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke az MTI-vel. Lezsák Sándor hangsúlyozta: a vetélkedőt a trianoni diktátum 100. évfordulójához…

Hungarikum. Csaknem teljes az értéktár. Hogyan tovább?

Az Üzlet
-
  19.01.23 13:53 Cégvilág

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikummozgalomnak a következő években meg kell újulnia - hangzott el a Hungarikumklub parlamenti összejövetelén. A védjegy kiterjesztése jelentheti a következő lépést?

Törkölypálinkától a Piros Aranyig - Termékek, amelyekre büszkék vagyunk

Agrárszektor
-
  19.01.23 17:00 Gazdaság

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikummozgalomnak a következő években meg kell újulnia - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja szerdán az Országházban, a Hungarikumok Klubjának rendezvényén. Lezsák Sándor közölte, hogy folytatódnak a megyei és a Kárpát-medencei…

Lezsák Sándor: meg kell újulnia a hungarikum-mozgalomnak

Magyar Idők
-
  19.01.23 14:20 Belföld

Lezsák Sándor közölte, hogy folytatódnak a megyei és a Kárpát-medencei hungarikum-vetélkedők, a versenyeket új korcsoportokkal bővítik.

Lezsák: Meg kell újulnia a hungarikum-mozgalomnak

hirado.hu
-
  19.01.23 15:34 Belföld

Folytatódnak a megyei és a Kárpát-medencei hungarikum-vetélkedők.

Lezsák Sándor: meg kell újulnia a hungarikummozgalomnak

infoVáros
-
  19.01.23 15:51 Megyei

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikummozgalomnak a következő években meg kell újulnia

Meg kell újulnia a hungarikum-mozgalomnak

Gondola
-
  19.01.23 15:27 Belföld

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikummozgalomnak a következő években meg kell újulnia – jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja szerdán az Országházban, a Hungarikumok Klubjának rendezvényén.

Lezsák Sándor: meg kell újulnia a hungarikummozgalomnak

Dehir
-
  19.01.23 15:02 Megyei

Budapest - Az Országgyűlés alelnöke üdvözölte, hogy a hungarikumok helyet kaptak az egyetemi képzésben, ugyanakkor sürgette, hogy az általános és középiskolai oktatásban is megjelenjenek.

Meg kell újulnia a hungarikummozgalomnak

Trademagazin
-
  19.01.23 10:11 Gazdaság

A kiteljesedés időszakát követően a hungarikummozgalomnak a következő években meg kell újulnia – jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja szerdán az Országházban, a Hungarikumok Klubjának