Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott

Biztonságpiac
-
  19.01.22 07:58 Belföld

Az elmúlt években a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az MTI-nek adott interjújában. Benkő Tibor elmondta, a szervezeti átalakítás után miniszterként irányítja a Magyar Honvédség Parancsnokságát, a vezetés a parancsnok feladata; a honvédséget katonának kell vezetnie,…

5 kapcsolódó hír

Benkő Tibor szerint az ellenzék nehezíti a Honvédkórházban dolgozó orvosok és szakápolók munkáját

168 Óra Online
-
  19.01.23 07:38 Belföld

Minden valóságalapot nélkülöző, a közvéleményt szándékosan megtévesztő, felesleges pánikkeltésnek nevezte Benkő Tibor honvédelmi miniszter a honvédelmi alkalmazotti jogállás bevezetésével kapcsolatos vádakat az MTI-nek adott nyilatkozatában. A tárcavezető elmondta, hogy a honvédségnél dolgozó mintegy 7200 közalkalmazott több mint…

Benkő Tibor: Zavartalan a munka a Honvédkórház koraszülött intenzívosztályán

Magyar Idők
-
  19.01.23 12:45 Belföld

Felesleges, rosszindulatú politikai hisztériakeltés volt mindaz, amellyel a Honvédkórház dolgozóit próbálták megtéveszteni.

A miniszter szerint hisztériakeltés folyt a Honvédkórház körül

MedicalOnline
-
  19.01.23 07:36 Gazdaság

Benkő Tibor honvédelmi minsizter szerint valótlan és megtévesztő volt a honvédelmi alkalmazotti jogállás bevezetésével kapcsolatos pánikkeltés.

A honvédségi közalkalmazottak több mint 99 százaléka elfogadta az új jogállást

Szoljon
-
  19.01.23 07:38 

A közvéleményt szándékosan megtévesztő pánikkeltésnek nevezte Benkő Tibor honvédelmi miniszter a honvédelmi alkalmazotti státusz bevezetésével kapcsolatos vádakat.

Szűkítette a koraszülött-ellátást a Honvédkórház

Népszava
-
  19.01.23 08:10 [N/A]

A honvédelmi miniszter a közvélemény szándékos megtévesztéséről beszélt a kórházi dolgozók bezupálását emlegetve. Az érintettek korábban öt napot kaptak arra, hogy eldöntsék: vállalják a honvédelmi alkalmazotti státuszt vagy otthagyják a kórházat.