Alkatrészhiba miatt leállt a Subaru gyára

Napi
-
  19.01.23 11:17 Gazdaság

Alkatrészhiba miatt leállította a gyártást a globális termelésének 60 százalékát adó japán gyárában a Subaru Corp. autógyártó vállalat. A szervokormány-berendezés feltételezett hibája miatt a gyártás akár két hétig is szünetelhet - erősítette meg szerdán a hatodik legnagyobb japán autógyártó cég.

4 kapcsolódó hír

Alkatrészhiba miatt leállt a gyártás a Subarunál

Vezess
-
  19.01.23 11:09 Autó-motor

Alkatrészhiba miatt leállította a gyártást a globális termelésének 60 százalékát adó japán gyárában a Subaru. A szervokormány-berendezés feltételezett hibája miatt a gyártás akár két hétig is szünetelhet.

Alkatrészhiba miatt áll a gyártás a Subarunál

autopro
-
  19.01.23 12:20 Autó-motor

Alkatrészhiba miatt leállította a gyártást a globális termelésének 60 százalékát adó japán gyárában a Subaru autógyártó vállalat. A szervokormány-berendezés feltételezett hibája miatt a gyártás akár két hétig is szünetelhet – erősítette meg szerdán a hatodik legnagyobb japán autógyártó cég.

Alkatrészhiba miatt leállt a gyártás a Subaru japán üzemében

Parameter
-
  19.01.23 13:29 Határtalan

A gyártás már január 16. óta szünetel, a leállásról elsőként az Asahi Shinbun lap számolt be szerdán. A Subaru nem közölte miért nem jelentette a problémát korábban. A probléma a december vége és január 16. között gyártott Forester, Impreza, és XV modelleket érinti, de a többi modell gyártása is leállt, mert ugyanazon a gyártósoron…

Mekkora veszteség keletkezhet a Subaru vállalatnál?

TőzsdeFórum
-
  19.01.23 11:30 Gazdaság

Alkatrészhiba miatt leállt a gyártás a Subaru japán üzemében.