Megduplázták a március 15-én adható művészeti középdíjak számát

Librarius
-
  19.01.23 11:59 Kultúra

Duplájára nő idén azoknak az alkotóknak a száma, akik művészeti középdíjat vehetnek át március 15. alkalmából. Az előadóművészeti, az alkotóművészeti szakma legkiválóbb képviselői számára nyújtott középdíjak számát az idei évtől kezdve megduplázza a kormányzat – jelentette be Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a magyar kultúra…

5 kapcsolódó hír

Duplájára nő idén a művészeti középdíjakat elnyerők száma

Magyar Idők
-
  19.01.22 14:06 Kultúra

Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter kiemelte, hogy komoly figyelmet kell fordítani a jövő nemzedékeinek művelődésére, önkifejezésére, ezt a célt szolgálja a kormányzat új köznevelési programja is.

Kétszer annyi magyar művészt díjaznak, mint korábban

Origo
-
  19.01.23 09:56 Kultúra

A kormány megduplázta a március 15-én kiosztandó művészeti középdíjak számát.

Kétszer annyian nyerhetnek idén művészeti középdíjakat

OrientPress
-
  19.01.22 15:40 Kultúra

Az előadóművészeti, az alkotóművészeti szakma legkiválóbb képviselői számára március 15. alkalmából nyújtott középdíjak számát az idei évtől kezdve megduplázza a kormányzat – jelentette be Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a magyar kultúra napján.

Duplájára nő idén a művészeti középdíjakat elnyerők száma

Kultúra
-
  19.01.22 14:24 Kultúra

Az előadóművészeti, az alkotóművészeti szakma legkiválóbb képviselői számára nyújtott középdíjak számát az idei évtől kezdve megduplázza a kormányzat – jelentette be Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a magyar kultúra napján, Budapesten.

Még több művészeti középdíjat fognak kiosztani

SzínházOrg
-
  19.01.22 14:02 Kultúra

Az előadóművészeti, az alkotóművészeti szakma legkiválóbb képviselői számára nyújtott középdíjak számát az idei évtől kezdve megduplázza a kormányzat – jelentette be Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár.   A filmművészeknek adható Balázs Béla-díjat idén 8 fő, a fotóművészeknek járó Balogh Rudolf-díjat 4 fő, a bábművészek…