Ukrán külügyminiszter: kiterjedtek az orosz hibrid hadviselési módszerek

Mandiner
-
  19.01.14 22:25 Külföld

„Itt az ideje annak, hogy Európa alaposan elgondolkodjon azon, milyen ellenlépéseket tegyen Moszkvával szemben, amely bármit megtesz, amit a szabad világban megengednek neki” – hangsúlyozta Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter.

4 kapcsolódó hír

Szíjjártóék nem akarnak az oroszokról beszélni a magyarellenes támadás kapcsán

Népszava
-
  19.01.16 13:23 [N/A]

Továbbra is Ukrajnára mutogat a Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és Külügyminisztérium a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség ungvári irodája elleni támadás ügyében, pedig a lengyel bírósági iratok szerint putyinista, szélsőjobboldali fiatalok hajtották végre az akciót.

Krakkóban megkezdődött a KMKSZ ungvári épületének felgyújtásával gyanúsítottak pere

Dehir
-
  19.01.15 20:25 Megyei

Krakkó - Három lengyel állampolgárt vádolnak a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség székháza elleni terrorakció szervezésével.

Oroszbarát idióták gyújthatták fel az ungvári magyarok székházát

Parameter
-
  19.01.15 19:43 Határtalan

A vádirat szerint a Falanga nevű neonáci szervezethez, valamint a Változás (Zmiana) nevű parlamenten kívüli lengyel oroszbarát törpepárthoz közelálló 28 éves Michal P. azzal bízta meg a másik két gyanúsítottat, a 22 éves Adrian M.-t és a 26 éves Tomasz Sz.-t, hogy gyújtsák fel a KMKSZ ungvári épületét. Az eset 2018. február 4-én történt, a férfiak

Moszkva azt csinál, amit csak akar

Huppa
-
  19.01.15 13:57 Vélemény

Itt az ideje, hogy Magyarország felismerje az orosz hibrid módszerek léptékét, egyebek között az ungvári Magyar Kulturális Központ ellen tavaly elkövetett merénylet kapcsán – mondta Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter a merénylet nyomán Krakkóban megkezdődött perrel kapcsolatban. Kifejtette: korai lenne még következtetéseket levonni az…