Ahogy várták, befékezett az amerikai infláció is

Portfolio
-
  19.01.11 15:05 Gazdaság

Az elemzői várakozásokkal megegyezően emelkedtek a fogyasztói árak az Egyesült Államokban decemberben: az amerikai munkaügyi minisztérium statisztikai hivatala pénteken közölte, hogy éves összevetésben 1,9 százalék volt az infláció....

5 kapcsolódó hír

Amerikában a várakozásokkal összhangban alakult az infláció decemberben

GazdaságPortál
-
  19.01.11 15:11 Külföld

Az elemzői várakozásokkal megegyezően emelkedtek a fogyasztói árak az Egyesült Államokban decemberben: az amerikai munkaügyi minisztérium statisztikai hivatala pénteken közölte, hogy éves összevetésben 1,9 százalék volt az infláció. Elemzők is 1,9 százalékot vártak a novemberben mért 2,2 százalék után. Havi összehasonlításban 0,1…

EU-toplistás Magyarország a benzines autók arányában

NRGreport
-
  19.01.10 13:45 Pénzügy

Magyarországon az egyik legmagasabb a benzinüzemű személyautók aránya, míg a dízeleké az egyik legkisebb az Európai Unióban az uniós statisztikai hivatal, az Eurostat 2016-os adatai szerint. 

Kisebb lett az infláció Kínában

autopro
-
  19.01.10 15:51 

Decemberben a vártnál kisebb lett, hathavi mélypontra csökkent az infláció Kínában, a termelői árak pedig több mint két éve a legkisebb mértékben emelkedtek a pekingi statisztikai hivatal csütörtöki jelentése szerint.

Csökkent a kínai infláció

ProfitLine
-
  19.01.10 09:30 Külföld

Decemberben a vártnál kisebb lett, hat havi mélypontra csökkent az infláció Kínában, a termelői árak pedig több mint két éve a legkisebb mértékben emelkedtek a pekingi statisztikai hivatal csütörtöki jelentése szerint.

Tízéves mélyponton az euróövezeti munkanélküliségi ráta

KamaraOnline
-
  19.01.10 15:55 Gazdaság

Tíz éve a legalacsonyabbra csökkent novemberben a munkanélküliségi ráta az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdai jelentése alapján.