Óvatosságból inkább leépít a Jaguar Land Rover

Kitekintő
-
  19.01.10 16:53 Autó-motor

Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover - a legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a Brexit folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli kilépés lehetősége és a dízel eladások csökkenése jelentős terheket ró a cégre.

21 kapcsolódó hír

Tömeges leépítés jön a Jaguar Land Rovernél

Privátbankár
-
  19.01.11 09:17 Cégvilág

Kirúgnak 4500 dolgozót. A vállalat vezérigazgatója arra utalt, hogy a leépítés hátterében a Brexit-okozta bizonytalanságok állnak.

Több ezer embert tesz az utcára a Jaguar

Portfolio
-
  19.01.10 15:49 Gazdaság

Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover. A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás...

Brexit: Több ezer embert bocsát el a Jaguar Land Rover

HVG
-
  19.01.10 20:18 Gazdaság

A megállapodás nélküli Brexit lehetősége komoly terheket ró a brit autógyártóra

A brit fogadóipar nem számít a Brexit-megállapodás elfogadására

Propeller
-
  19.01.10 21:53 Külföld

A brit fogadóipar szerint csekély az esélye annak, hogy a londoni alsóház a jövő heti szavazáson elfogadja a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodást, és ennek megfelelően az egyezmény elutasítására kínált fogadási lehetőség ígéri a legcsekélyebb nyereményesélyt. Rupert Adams, a legnagyobb brit…

Kirúg 4500 embert a Jaguar Land Rover

MFor
-
  19.01.11 09:12 Gazdaság

A vállalat vezérigazgatója arra utalt, hogy a leépítés hátterében a Brexit-okozta bizonytalanságok állnak.

Brexit – Több mint 10 százalékos leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover

GazdaságPortál
-
  19.01.10 15:14 Külföld

Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre. A csütörtök délutáni bejelentés szerint a…

Brutális elbocsátás jön az autógyárnál

Napi
-
  19.01.10 15:10 Külföld

Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre - írja az MTI.

Leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover

ProfitLine
-
  19.01.11 00:20 Külföld

Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

Leállítja a Honda a termelést

autopro
-
  19.01.11 10:33 Autó-motor

Theresa May szerint a brit EU-tagság megszűnése "példátlan" lehetőségeket kínál Nagy-Britannia és Japán kereskedelmi és beruházási kapcsolatainak fejlesztésére. A Honda Theresa May és Abe Sindzó csütörtöki londoni sajtóértekezlete előtt szinte percekkel jelentette be, hogy áprilisban - vagyis a brit EU-tagság március végén esedékes…

A brit fogadóipar nem számít a Brexit-megállapodás elfogadására

ProfitLine
-
  19.01.10 21:30 Külföld

A brit fogadóipar szerint csekély az esélye annak, hogy a londoni alsóház a jövő heti szavazáson elfogadja a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodást, és ennek megfelelően az egyezmény elutasítására kínált fogadási lehetőség ígéri a legcsekélyebb nyereményesélyt.

Brit külügyminiszter: megállapodás nélkül leállíthat a Brexit

Adó
-
  19.01.11 11:39 Cégvilág

A brit külügyminiszter szerint ha a londoni alsóház elutasítja a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről kidolgozott megállapodást, az egész Brexit-folyamat leállhat.

5000 munkavállalójától válhat meg ma a Jaguar Land Rover

Motor1
-
  19.01.10 10:12 Autó-motor

A BBC meg nem nevezett forrásokra hivatkozva számolt be róla, hogy a bejelentést a mai napra időzítette a gyártó.

Brexit – Leállhat a kilépési folyamat, ha elvetik a megállapodást

Az Üzlet
-
  19.01.11 10:49 Gazdaság

A brit külügyminiszter és más vezető szigetországi politikusok is egyetértenek abban, hogy amennyiben a londoni alsóház elutasítja a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről kidolgozott megállapodást, az egész Brexit-folyamat leállhat.

Theresa May: a Brexit nagy lehetőségeket kínál a brit-japán kereskedelem fejlesztésére

Maszol
-
  19.01.11 09:50 Határtalan

Theresa May szerint a brit EU-tagság megszűnése "példátlan" lehetőségeket kínál Nagy-Britannia és Japán kereskedelmi és beruházási kapcsolatainak fejlesztésére.

930 milliárd forintos spórolásba kezd a Jaguar Land Rover, dolgozók ezrei kerülnek utcára

Népszava
-
  19.01.10 21:42 [N/A]

Budapestre ugyanakkor egy új fejlesztési központot tervez a konszern.

A Brexit miatt jelentős leépítésbe kezd a Jaguar Land Rover

VG
-
  19.01.10 18:45 Gazdaság

A Jaguar Land Rover 90 millió font (32 milliárd forint) adózás előtti veszteséget jelentett a szeptemberrel zárult negyedévről.

Nem érdemes pénzt tenni a Brexit-megállapodás elutasítására

Dehir
-
  19.01.10 18:03 Megyei

London - A brit fogadóipar szerint csekély az esélye annak, hogy a londoni alsóház elfogadja a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodást.

4500 munkahelyet számol fel a Brexit miatt a Jaguar Land Rover!

Parameter
-
  19.01.10 17:57 Határtalan

A csütörtök délutáni bejelentés szerint a JLR 4500 munkahelyet számol fel. Az intézkedés várhatóan a nagy-britanniai üzletágat érinti a legnagyobb mértékben. A vállalat brit telephelyein 40 ezren dolgoznak. Ralf Speth vezérigazgató az intézkedést indokolva nem nevezte meg külön a Brexitet a leépítés okai között, de úgy fogalmazott: a…

Tíz százalékos leépítés a Jaguar-nál

TőzsdeFórum
-
  19.01.10 17:30 Gazdaság

Több mint 10 százalékos leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover.

Leépítések lesznek a Jaguar Land Rovernél

OrientPress
-
  19.01.10 16:20 Gazdaság

Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR). A legnagyobb brit autógyártó már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanság, főleg a megállapodás nélküli Brexit kilátása jelentős terheket ró a cégre.

Brexit - 4500 munkahelyet számol fel a Jaguar Land Rover

MaHu
-
  19.01.10 15:29 Gazdaság

Több mint tíz százalékos leépítést jelentett be csütörtökön a Jaguar Land Rover (JLR).