Balog Zoltán: A tehetetlen dühöt látom, ennyit tudnak

HVG
-
  18.12.23 07:48 Kultúra

A volt miniszter szerint súlyos arány- és szereptévesztés, hogy az egyik katolikus püspök bátorító levelet írt azoknak, akik engedték, hogy Jézusról olyanokat mondjanak, ami nem tűr nyomdafestéket. A kultúrában pedig nem ismer jobb- vagy baloldalt.

3 kapcsolódó hír

Balog Zoltán szerint a keresztény embernek közéleti felelőssége van

Magyar Idők
-
  18.12.22 06:50 Belföld

A miniszterelnöki biztos szerint a globalista és a lokalista szemlélet harca jellemzi a világot napjainkban. A korábbi miniszter a kultúrharcról és a politikai kultúráról is beszélt.

A keresztény embernek közéleti felelőssége van

Gondola
-
  18.12.22 11:52 Belföld

Egyházi emberként súlyos arány- és szereptévesztés, hogy az egyik katolikus püspök bátorító levelet írt azoknak, akik engedték, hogy Jézusról olyanokat mondjanak, ami nem tűr nyomdafestéket – fogalmazott a Magyar Időknek adott interjúban Balog Zoltán az adventi időszakban zajló tüntetések kapcsán.

Balog Zoltánt megdöbbentette Beer Miklós levele

Hírklikk
-
  18.12.23 11:53 Belföld

Egyházi emberként súlyos arány- és szereptévesztés, hogy az egyik katolikus püspök bátorító levelet írt azoknak, akik engedték, hogy Jézusról olyanokat mondjanak, ami nem tűr nyomdafestéket – fogalmazott a Magyar Időknek adott interjújában Balog Zoltán az adventi időszakban zajló tüntetések kapcsán.