A szurkolók újra aggódhatnak Balzsay Károlyért

24
-
  18.12.17 08:21 Bulvár

A Magyar Ökölvívó Szövetség szombati közgyűlésén történt valami, ami sokkal fontosabb a százmilliós hiánynál.

4 kapcsolódó hír

Balzsayért aggódnak az ökölvívók – Egészségi okok miatt nem dolgozik a kapitány

Blikk
-
  18.12.17 04:00 Sport

Aggasztó hírt osztott meg a Magyar Ökölvívó Szövetség (MÖSZ) szombati közgyűlésén a jelenlévőkkel Csötönyi Sándor (69) tiszteletbeli elnök: ifjabb Balzsay Károly (39) szövetségi kapitány az egészségi állapota miatt nem tudja ellátni a feladatait. Az olimpiai felkészülést így Törteli Ferenc megbízott kapitánnyal kezdik meg a válogatott…

Balzsay Károly beteg, hónapokig kezelik

Bors Online
-
  18.12.18 08:15 Sport

Riasztó hírek láttak napvilágot a kórházban kezelt ifjabb Balzsay Károly egészségi állapotáról. Kénytelen volt felfüggeszteni szövetségi kapitányi munkáját.

Kemény feladat vár rá: neki kell helyettesítenie Balzsay Károlyt – Az egészségi állapota miatt nem tudja ellátni feladatát …

Blikk
-
  18.12.17 17:13 Sport

Döbbenet és aggódás. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség szombati közgyűlésén árulta el Csötönyi Sándor (69) tiszteletbeli elnök, hogy ifjabb Balzsay Károly (39) egészségi állapota miatt jelenleg nem tudja ellátni a szövetségi kapitányi feladatait.

Szörnyű hírt közöltek: ezért nem tud dolgozni a magyar kapitány

Ripost
-
  18.12.17 08:35 Sport

Ifjabb Balzsay Károly szövetségi kapitány az egészségi állapota miatt nem tudja ellátni a feladatait. Az olimpiai felkészülést így mással kezdik meg a válogatott sportolók.