Lövöldözést tört ki egy brazil strandon, egy ember meghalt

ATV
-
  18.12.16 09:22 Baleset-bűnügy

Lövöldözés tört ki egy brazíliai tengerparti strandon szombaton, egy ember meghalt, egy pedig megsebesült - közölték helyi tisztségviselők.

4 kapcsolódó hír

Civilek haltak meg egy afganisztáni tálibok elleni légicsapásban

HírTV
-
  18.12.16 01:37 Baleset-bűnügy

Legalább húsz civil, köztük tizenkét gyerek életét vesztette a kelet-afganisztáni Kunár tartományban egy péntek esti légicsapásban, amely Saríf Mavija, a radikális iszlamista tálibok egyik helyi parancsnoka ellen irányult - közölték helyi tisztségviselők szombaton.

Több civil életét vesztette az afganisztáni tálibok elleni légicsapásban

Parameter
-
  18.12.16 12:32 Baleset-bűnügy

Abdul Latif Fazlij, a kunári tartományi tanács képviselője szerint a péntek esti légitámadás során  tizenöten megsebesültek. Abdul Satar Mirzakval, Kunár kormányzója eközben elmondta, az afgán kormányerők Seltán körzetben végrehajtott műveletében a tálibok és az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat összesen 38 harcosával végeztek,…

Halálos lövöldözés történt tegnap egy brazil strandon

Hírhatár
-
  18.12.16 10:57 Baleset-bűnügy

Lövöldözés tört ki egy brazíliai tengerparti strandon szombaton, egy ember meghalt, egy pedig megsebesült – közölték helyi tisztségviselők.

Lövöldözés tört ki egy brazíliai tengerparti strandon

Gondola
-
  18.12.16 09:45 Baleset-bűnügy

Lövöldözés tört ki egy brazíliai tengerparti strandon szombaton, egy ember meghalt, egy pedig megsebesült – közölték helyi tisztségviselők