Fekete-Győr András számít eljárásra a füstbomba miatt, de szerinte inkább a fideszes politikusok el…

168 Óra Online
-
  18.12.14 05:15 Belföld

A Momentum Mozgalom elnöke csütörtökön füstbombát dobott egy rendőrre az erőszakba torkolló Kossuth téri tüntetésen, később pedig a 444-nek azt mondta, számít ugyan eljárásra, de inkább a fideszes politikusok ellen kellene indítani. A jogi csapatuk – jelezte – fel fog készülni ezekre a helyzetekre.

15 kapcsolódó hír

Lefújták, földre vitték és elvitték a rendőrök a Momentum alelnökét, Donáth Annát

444
-
  18.12.13 22:25 Belföld

Egy füstbombát tartott a levegőbe, el sem dobta.

TASZ: Jogellenesen vetett be könnygázt a rendőrség a tüntetők ellen

HVG
-
  18.12.13 15:32 Belföld

Eldurvult a Kossuth téri tüntetés szerda este, a tüntetők dulakodtak a rendőrökkel, majd dobálták őket, a rendőrök válaszul többször is könnygázt vetettek be. Helyszínen lévő kollégáink beszámolói szerint előzetesen nem figyelmeztettek erre, és semmilyen felszólítás nem hangzott el.

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

Propeller
-
  18.12.13 23:39 Belföld

Csütörtökön ismét tüntetés kezdődött a Kossuth téren, a tömeg a Margit hídon át Budára ment, majd a Bem rakparton keresztül a Lánchídhoz ért és visszament Pestre, aztán pedig vissza a Parlamenthez. Ott megindult a szokásos lökdösődés a rendőrökkel, a könnygáz is előkerült, volt gumibotozás is, több tüntetőt – köztük a Momentum alelnökét …

Füstbombákkal folyamatosan provokálják a békés rendőröket

HírTV
-
  18.12.13 22:23 Belföld

Többek közt a Momentum elnöke, Fekete Győr András is bevallotta, hogy füstbombát hajított a rendőrökre.

Előkerült egy felvétel: így rántották ki a tömegből a Momentum alelnökét

ATV
-
  18.12.13 22:36 Belföld

Donáth Annát, a Momentum alelnökét behúzták a rendőrök, őt valószínűleg 72 órán keresztül őrizetben fogják tartani – mondta Fekete-Győr András az ATV Rendkívüli Híradójában. A párt elnöke arról beszélt, a Momentum alelnöke egy lila színű füstbombát gyújtott meg, majd a rendőrök gázsprayt fújtak, majd Donáth Annát a rendőrök…

Donáth Anna: Ok nélkül vittek el a rendőrök

24
-
  18.12.14 12:40 Belföld

A Momentum alelnökét a csütörtöki tüntetésről vitték el.

Elengedték a rendőrök a Momentum alelnökét

Klubrádió
-
  18.12.14 06:38 Belföld

Kiengedték a Momentum alelnökét, akit éjszakára vittek be a rendőrök, miután úgy látták, hogy füstbombát tartott a feje fölött a Parlament előtti tüntetésen. Donáth Anna szerint csak egy ártalmatlan party-kellék volt nála, és nem tett fenyegető mozdulatot sem, ami arra utalt volna, hogy a rendőrök felé dobna valamit. Mint a Klubrádió Reggeli Gyors

Csütörtöki Tüntetés: Kossuth téren kezdődött, a körúton ért véget

RTL Klub
-
  18.12.14 00:53 [N/A]

A rendőrök újra használtak könnygázt a Kossuth téren, a tüntetők pedig füstgránátokkal válaszoltak. A Kossuth térről a körútig tartott a demonstráció. Második napja tart a túlóratörvény elleni tiltakozás Budapest utcáin.

Egy legálisan vásárolható füstbomba miatt vitték be a rendőrök Donáth Annát

Azonnali
-
  18.12.14 11:27 Vélemény

A Momentum alelnöke szabálytalanul használta a füstgránátot a csütörtök esti tüntetésen, arra viszont így sincs magyarázat, miért nem engedték be hozzá az ügyvédjét.

Balhé a körúton, ismét elszabadult a pokol az éjjel Budapest belvárosában – Rendőrautókat is rongáltak a tüntetők

Blikk
-
  18.12.14 07:14 Belföld

– A Kossuth térről a Nagykörútra vonult a tömeg éjszaka: hajnalig tartott a Parlament elé szervezett tüntetés, amely ismételten nem telt eseménytelenül.

A Nagykörúton ért véget a csütörtöki tüntetés

Magyar Hang
-
  18.12.13 17:29 Belföld

Több órás dulakodás volt a Parlament lépcsőjénél, többször is könnygázt fújtak a rendőrök, akiket dobáltak is. Aztán a Király utcánál körbevettek mindenkit. A Momentum alelnökét előállították.

A körúton ért véget a Kossuth téri tüntetés

Index
-
  18.12.13 17:25 

Még éjfélkor is több százan voltak az utcán. A Kossuth térről előbb az Emmihez vonultak, ahol lökdösődés volt a rendőrökkel, akik könnygázzal válaszoltak. A körúton aztán szétválasztották a tüntetőket a rendőrök. A békés vonulással indult tüntetésen a Parlamentnél korábban többen is füstbombákat dobtak a rendőrök közé, akik többször is…