Világhírű rákkutató kapta idén a Debrecen-díjat

Pharmindex
-
  18.12.14 11:59 Egészség

A daganatkutatásban áttörést elérő Sir David Philip Lane kapta idén a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” kitüntetést, amelyet csütörtökön adták át a Debreceni Egyetemen. A brit tudós felfedezése többek közt a leukémia gyógyításában jelent előrelépést.

5 kapcsolódó hír

Világhírű rákkutatóé a Debrecen-díj

MedicalOnline
-
  18.12.14 07:15 Egészség

A daganatkutatásban áttörést elérő Sir David Philip Lane kapta idén a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” kitüntetést.

Brit rákkutatóé az egyetemi elismerés

Haon
-
  18.12.14 07:06 Megyei

A daganatkutatásban áttörést elérő Sir David Philip Lane kapta idén a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” kitüntetést, amelyet csütörtökön adtak át a Debreceni Egyetemen.

Debrecen-díjat kapott a világhírű rákkutató

Debreceni Nap
-
  18.12.14 02:25 Kultúra

A daganatkutatásban áttörést elérő Sir David Philip Lane kapta idén a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” kitüntetést, amelyet csütörtökön adták át a Debreceni Egyetemen. A brit tudós felfedezése többek közt a leukémia gyógyításában jelent előrelépést. A 2003-ban alapított tudományos elismerést minden esztendőben olyan…

Brit tudós kapta az egyetemen az orvostudomány Debrecen Díját

Dehir
-
  18.12.13 16:28 Megyei

Debrecen - A daganatkutatásban áttörést elérő Sir David Philip Lane kapta idén a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” kitüntetést.

Világhírű rákkutatóé a Debrecen-díj

Haon
-
  18.12.13 15:27 Megyei

A daganatkutatásban áttörést elérő Sir David Philip Lane kapta idén a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” olvasható az intézmény közleményében. A brit tudós felfedezése többek közt a leukémia gyógyításában jelent előrelépést.