Micsoda siker! A magyar köztévé német kiejtése is bekerült a legkínosabbak közé

HVG
-
  18.12.11 18:27 Életmód

A németek bosszút álltak a magyarokon, amiért éveken keresztül Medgyessy és Gyurcsány nevével szórakoztattuk őket. De lássuk be, a reváns túl jól sikerült: Annegret Kramp-Karrenbauer mostantól minden híradós bemondó rémálma.

10 kapcsolódó hír

Német lapok: Merkel megmondta a brit kormányfőnek, hogy nem lehet változtatni a Brexit-megállapodáson

Propeller
-
  18.12.11 18:00 Külföld

Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben világossá tette Theresa May brit kormányfőnek, hogy nem lát lehetőséget a brit uniós tagság megszüntetéséről (Brexit) szóló megállapodás megváltoztatására – jelentették német hírportálok. A beszámolók szerint a kancellár a pártja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor…

Merkel: nem tárgyaljuk újra a Brexit-megállapodást - De akkor mi jöhet?

Portfolio
-
  18.12.11 17:15 Gazdaság

Számos EU-s vezető döntéshozóval összhangban ma Angela Merkel német kancellár felől is olyan jelzés érkezett, hogy szó sem lehet a november 25-én szentesített Brexit-megállapodás újratárgyalásáról, csupán arra tesznek erőfeszítéseket...

Merkel: nem lehet megváltoztatni a Brexit-feltételeket

Az Üzlet
-
  18.12.11 18:57 Gazdaság

Angela Merkel német kancellár Berlinben világossá tette Theresa May brit kormányfőnek, hogy nem lát lehetőséget a brit uniós tagság megszüntetéséről (Brexit) szóló megállapodás megváltoztatására - jelentették német hírportálok.

Sajtóértesülés: Merkel világossá tette Maynek, hogy nem lehet megváltoztatni a Brexit-feltételekről szóló megállapodást

GazdaságPortál
-
  18.12.11 20:05 Külföld

Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben világossá tette Theresa May brit kormányfőnek, hogy nem lát lehetőséget a brit uniós tagság megszüntetéséről (Brexit) szóló megállapodás megváltoztatására – jelentették német hírportálok. A beszámolók szerint a kancellár a pártja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor…

May-Merkel találkozó: ez zajlott a zárt ajtók mögött

Napi
-
  18.12.11 18:10 Külföld

Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben világossá tette Theresa May brit kormányfőnek, hogy nem lát lehetőséget a brit uniós tagság megszüntetéséről (brexit) szóló megállapodás megváltoztatására - jelentették német hírportálok az MTI szerint.

Kiss J. László: Merkel utáni korszakban vagyunk, de Merkellel

Infostart
-
  18.12.11 14:35 Külföld

Egyben kell tartani a CDU-t, valamint visszaszorítani az Alternative für Deutschlandot. A Budapesti Corvinus Egyetem tanára szerint a német Kereszténydemokrata Unió új elnökének ezek a legfőbb feladatai. Kiss J. László az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a Merkel utáni korszakról, ami Angela Merkel feltételei alapján zajlik.

Merkel világossá tette Maynek, hogy nincs mód változtatásra

hirado.hu
-
  18.12.11 18:54 Külföld

A német kancellár Berlinben világossá tette a brit kormányfőnek, hogy nem lát lehetőséget a Brexit-megállapodás megváltoztatására.

Utóda politikailag erősebb lehet Merkelnél

hirado.hu
-
  18.12.10 08:49 Külföld

A szakértők szerint egyesítenie kell pártját a CDU új elnökének.

Merkel bekeményített

Demokrata
-
  18.12.11 17:05 Vélemény

Sajtóértesülések szerint Merkel világossá tette Maynek, hogy nem lehet megváltoztatni a Brexit-feltételekről szóló megállapodást.

Nézőpont: a CDU új elnöke politikailag erősebb lehet Angela Merkelnél

ma.hu
-
  18.12.10 21:30 Külföld

A német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, Annegret Kramp-Karrenbauer politikailag erősebb lehet, mint Angela Merkel német kancellár.