Ónos eső és havazás? Mutatjuk milyen időre kell számítani a hétvégén

ATV
-
  18.12.07 16:27 Időjárás

Nagyrészt erősen felhős vagy borult idő valószínű, majd szombaton a déli óráktól a Dunántúlon felszakadozik a felhőzet. Kezdetben főként az ország északkeleti harmadán lehet kisebb vegyes halmazállapotú csapadék.

4 kapcsolódó hír

Országos esőt hoz a hidegfront

Kiderül
-
  18.12.07 12:54 Időjárás

A szombat hajnali órákban északnyugat felől hidegfront éri el hazánkat. Országszerte kell csapadékra számítani és nagy területen megerősödik a szél.

Szombaton hidegfront

MetHu
-
  18.12.07 11:24 Időjárás

Szombaton hidegfront vonul át hazánk felett.  Délelőtt többfelé számíthatunk esőre, délután a Dunántúlon azonban  már  kisüthet a nap is. Átmenetileg több helyen megerősödik az északnyugati szél.

Akár kilenc fok is lehet szombat délután

Gondola
-
  18.12.08 10:13 Időjárás

Szombaton hidegfront vonul át hazánk felett. Délelőtt többfelé számíthatunk esőre, délután a Dunántúlon azonban már kisüthet a nap is

Esős hétvége elé nézünk

Szeged Ma
-
  18.12.08 07:15 Időjárás

Szombaton és vasárnap is számíthatunk esőre Szegeden.  Szombaton hajnalban és reggel sokfelé valószínű csapadék, de ennek nagyrésze eső lesz.  Délelőtt az ÉNy-i, délután a DNy-i szél erősödik meg. 3 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk, éjszaka -1 fok köré hűl le a levegő. Vasárnapra szintén esős időt jósolnak.  A nyugati,…