Maximális a készültség Párizsban

hirado.hu
-
  18.12.07 15:30 Külföld

A belügyminiszter a jog tiszteletben tartását kérte mindenkitől.

6 kapcsolódó hír

Teljes készültségben a franciák: Macronék nagyon félnek a szombati gigatüntetéstől

888
-
  18.12.07 19:00 Külföld

Christophe Castaner francia belügyminiszter elkezdett hergelni a sárgamellényesek ellen, akiket már szélsőségesnek billogozott és szerinte "radikális elemek" mozgósítanak az újabb országos szombati tüntetőnapján.

Francia zavargások: könnygázzal és vízágyúkkal oszlatták a rendőrök a tüntetőket

ATV
-
  18.12.08 12:45 Külföld

Feszült volt a hangulat szombaton kora délután Párizs belvárosi kerületeiben, ahol sárgamellényesek csoportjai összecsaptak rendőrökkel a kormány szociális és adópolitikája elleni tüntetés mentén. A szociális mozgalom keretében eközben több tízezer francia békésen tüntetett a nagyobb vidéki városokban, és több útblokáddal is nehezítették a…

Francia belügyminiszter: Maximális a készültség Párizsban

Mandiner
-
  18.12.07 16:06 Külföld

Christophe Castaner francia belügyminiszter szerint minden arra utal, hogy „radikális elemek” mozgósítanak a sárgamellényesek újabb országos szombati tüntetőnapján, s ez indokolja a maximális készültséget.

Összecsapások voltak Párizs belvárosában, vidéken békések a tüntetések

Parameter
-
  18.12.08 13:50 Határtalan

A múlt szombathoz képest nyugodt délelőtt után a francia főváros különböző helyszínein a Champs-Elysées sugárút közelében, az avenue Hohce-on, az avenue Marceau-n, a boulevard Haussmannon, az Opera környékén sárgamellényt, bukósisakot és szemüveget viselő 10-12 fős csoportok kerültek összetűzésekbe rohamrendőrökkel, akik…

Párizs: a tüntetők nem vezetik barikádra a népet

VS
-
  18.12.08 13:32 Külföld

Mintegy 1500 sárgamellényes tüntetett szombat délelőtt Párizsban, a Champs-Elysées sugárúton a kormány szociális és adópolitikája ellen.

Maximális a készültség Párizsban

OrientPress
-
  18.12.08 08:00 Külföld

Christophe Castaner francia belügyminiszter szerint minden arra utal, hogy radikális elemek mozgósítanak a sárga mellényesek újabb országos szombati tüntetőnapján, és ez indokolja a maximális készültséget.