Hajszálon múlik az amerikai-orosz háború?

ATV
-
  18.12.06 08:53 Külföld

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő szerint háborús helyzettel fenyeget az amerikai-orosz ellentét, a NATO lépni fog Oroszország ellen, mert az megsérti a közepes és rövid hatótávolságú, szárazföldi indítású nukleáris eszközökről szóló megállapodás (INF) rendelkezéseit, emiatt pedig egyre bizonytalanabb helyzet alakul ki Európában.

5 kapcsolódó hír

Katasztrofális háború robbanhat ki a nagyhatalmak között - Oroszország vagy az USA lép először?

Portfolio
-
  18.12.06 09:11 Gazdaság

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő szerint háborús helyzettel fenyeget az amerikai-orosz ellentét, a NATO lépni fog Oroszország ellen, mert az megsérti a közepes és rövid hatótávolságú, szárazföldi indítású nukleáris...

Háborús helyzettel fenyeget az amerikai–orosz ellentét

hirado.hu
-
  18.12.06 09:17 Külföld

A biztonságpolitikai szakértő szerint egyre bizonytalanabb a helyzet.

Hibrid háborút vív Európa a radikálisok ellen

Magyar Idők
-
  18.12.06 05:50 Külföld

El kell távolodni a terrorizmus klasszikus felfogásától, hiszen ma már hibrid háborúról beszélünk, mondta lapunknak Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

Háború lehet az amerikai–orosz ellentétből?

OrientPress
-
  18.12.06 10:20 Külföld

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő szerint háborús helyzettel fenyeget az amerikai–orosz ellentét, a NATO lépni fog Oroszország ellen, mert az megsérti a közepes és rövid hatótávolságú, szárazföldi indítású nukleáris eszközökről szóló megállapodás (INF) rendelkezéseit, emiatt pedig egyre bizonytalanabb helyzet alakul ki Európában.

Bármikor kirobbanhat az amerikai-orosz háború?

Nyugat
-
  18.12.06 09:39 Megyei

Oroszország megsértette a 80-as években megkötött egyezményt.