Bizottság: Írásbeli megállapodás kell a 250 órán felüli önként vállalt túlmunkához

Magyar Idők
-
  18.12.06 19:45 Belföld

Az éves 250 órán felül további 150 óra rendkívüli munkaidőt, „önként vállalt túlmunkát” csak úgy rendelhet el a munkaadó, ha arra írásbeli megállapodást köt a munkavállalóval – tartalmazza az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága által csütörtökön elfogadott módosító indítvány.

6 kapcsolódó hír

Itt a rabszolgatörvény módosítása: kiderültek a részletek

Portfolio
-
  18.12.06 20:34 Gazdaság

Az éves 250 órán felül további 150 óra rendkívüli munkaidőt, "önként vállalt túlmunkát" csak úgy rendelhet el a munkaadó, ha arra írásbeli megállapodást köt a munkavállalóval - tartalmazza az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága...

Módosítana a földforgalmi előterjesztésen a törvényalkotási bizottság

A föld jövedelemtermelő képességét is figyelembe kell vennie a helyi földbizottságoknak az adásvétel véleményezésekor, erről fogadott el módosító indítványt csütörtökön az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága.

Írásbeli megállapodás kell a 250 órán felüli önként vállalt túlmunkához

KamaraOnline
-
  18.12.07 13:39 Gazdaság

Az éves 250 órán felül további 150 óra rendkívüli munkaidőt, „önként vállalt túlmunkát" csak úgy rendelhet el a munkaadó, ha arra írásbeli megállapodást köt a munkavállalóval - tartalmazza az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága által elfogadott módosító indítvány.

Nem nyugodtak meg a kedélyek – megkezdték a tiltakozást

RTL Klub
-
  18.12.07 18:35 [N/A]

Megkezdték a tiltakozást, Veszprémben délután félpályás útlezárást tartottak szakszervezetek, hogy így tiltakozzanak az elrendelhető túlórák számának tervezett emelése ellen. Az Országgyűlés Törvényalkotási Bizottsága csütörtökön döntött a módosító javaslatokról. A beterjesztő Kósa Lajos szerint plusz védelmet kapnak a munkavállalók. A…