Bizalmatlansági indítványt terjesztenek be a francia kormány ellen

Lokál
-
  18.12.06 15:00 Külföld

Bizalmatlansági indítványt terjeszt be hétfőn a francia kormány ellen három baloldali ellenzéki párt - jelentette be csütörtökön Olivier Faure, a szocialisták főtitkára. Faure hozzátette, hogy a szocialista, a kommunisták és a Lázadó Franciaország párt az elkövetkező napokban szövetségeseket keres majd a bizalmi szavazáshoz más politikai…

8 kapcsolódó hír

Bizalmatlansági indítványt nyújtott be a kormány ellen az ellenzék

HírTV
-
  18.12.06 14:46 Külföld

Egy képviselő szerint ellenzék kötelessége kormányváltást, és ezáltal politikai változást kieszközölni.

Francia zavargások: A baloldal bizalmatlansági indítványt terjeszt be a kormány ellen

ATV
-
  18.12.06 12:45 Külföld

Bizalmatlansági indítványt terjeszt be hétfőn a francia kormány ellen három baloldali ellenzéki párt - jelentette be csütörtökön Olivier Faure, a szocialisták főtitkára.

Kicsinálhatják Macront a sárgamellényesek

HVG
-
  18.12.07 11:58 Gazdaság

A kormány a tűzzel játszik- ezt nyilatkozta a liberális Le Monde-nak a baloldali CGT szakszervezet vezetője a sárgamellényesek mozgalmáról, amely minden korábbinál nagyobb tiltakozó akciót hirdetett meg a hétvégére.

Bizalmatlansági indítványt kezdeményez a francia kormány ellen az ellenzék

Mandiner
-
  18.12.06 14:32 Külföld

Három ellenzéki párt bizalmatlansági indítványt terjeszt be a kormány ellen Franciaországban, mert szerintük a kormány fejjel megy a falnak.

Franciaország: a baloldal bizalmatlansági indítványt terjeszt be a kormány ellen

Maszol
-
  18.12.06 12:24 Külföld

Bizalmatlansági indítványt terjeszt be hétfőn a francia kormány ellen három baloldali ellenzéki párt - jelentette be csütörtökön Olivier Faure, a szocialisták főtitkára.

Szakszervezetek sztrájkkal, politikusok bizalmatlansági indítvánnyal támogatják a sárgamellényeseket

Népszava
-
  18.12.06 13:52 [N/A]

Az ellenzék bizalmatlansági indítványt nyújtott be a kormánnyal szemben, egy szakszervezet pedig 48 órás munkabeszüntetést hirdetett, ami egy hét múlva veszi kezdetét.

Baloldali pártok bizalmatlansági indítványt nyújtanak be a francia kormány ellen

Index
-
  18.12.06 13:28 Külföld

A szakszervezetek pedig elítélik az erőszakot.

Francia zavargások - A baloldali ellenzék bizalmatlansági indítványt terjeszt be a kormány ellen, a szakszervezetek nyug…

Parameter
-
  18.12.06 12:23 Határtalan

Faure hozzátette, hogy a szocialista, a kommunisták és a Lázadó Franciaország párt az elkövetkező napokban szövetségeseket keres majd a bizalmi szavazáshoz más politikai csoportok körében. A hatályos törvények szerint a bizalmatlansági indítvány benyújtását a képviselők legalább tíz százaléka kezdeményezheti, vagyis 58 képviselő kell hozzá. A…