Telefonon biztat a konzultációs kérdőív kitöltésére a Fidesz, mutatjuk a felvételt

Blikk
-
  18.12.07 15:02 Belföld

- Bajkai István (54) fideszes országgyűlési képviselő rögzített üzenetben bíztat a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció kitöltésére, majd a felvétel végén örömteli karácsonyi készülődést kíván.

7 kapcsolódó hír

Kállai Mária: most eldönthetjük, milyen választ adunk a népességfogyásra

Szolnoki Napló
-
  18.12.07 15:51 Megyei

A Nemzeti Konzultációról tartott péntek délután sajtótájékoztatót Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. 

Családtámogatási tervekről kérik ki az emberek véleményét Keszthelyen

Zaol
-
  18.12.07 16:05 Megyei

A kormány családpolitikai intézkedéseinek terveiről, a gyermekszületések számának növelése érdekében tervezett támogatásokról kéri ki a lakosság véleményét a családvédelmi nemzeti konzultációban. Erről tartott sajtótájékoztatót Manninger Jenő országgyűlési képviselő pénteken Keszthelyen

Sajtótájékoztató a nemzeti konzultációról

Haon
-
  18.12.07 14:48 Megyei

A családok védelméről szóló nemzeti konzultáció fontossága ügyében tartott sajtótájékoztatót dr. Vitányi István a 4-es számú választókerület országgyűlési képviselője.

Kovács Zoltán: A jövőnkről szól a nemzeti konzultáció

infoVáros
-
  18.12.07 14:26 Megyei

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő arra biztatja a választókerület lakóit, hogy mondják el a véleményüket és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

A nemzet jövőjéért tartanak nemzeti konzultációt

Baon
-
  18.12.06 18:43 Belföld

Szerdán családügyi nemzeti konzultáció témájában tartott sajtótájékoztatót dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László országgyűlési képviselő Kecskeméten, a városházán.

Védjük meg vívmányainkat!

Dunaújváros
-
  18.12.06 16:41 Megyei

A családok védelméről szóló Nemzeti Konzultációról tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke és dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos az irodaházban csütörtökön.

Bartók Csaba: A család az első

Szeged Ma
-
  18.12.06 16:01 Belföld

A nemzeti konzultáció kitöltésének fontosságára hívta fel a figyelmet a szegedi Fidesz elnöke.