Elindult a Tanítsunk Magyarországért program, hogy a diákok a legtöbbet hozhassák ki magukból

Mandiner
-
  18.12.06 09:02 Vélemény

A Tanítsunk Magyarországért program célja kettős. Egyrészt a kistelepülésen élő általános iskolások támogatása tanulmányaik sikeres elvégzéséhez, másrészt a „kölcsönös tanulásról, egymás támogatásáról, a közösségek megerősítéséről szól”​ – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára december 5-én…

4 kapcsolódó hír

Erőt demonstrál a kormány: visszatartja az MTA jövő negyedévi támogatását

Napi
-
  18.12.06 15:48 Gazdaság

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) arra kéri Palkovics László innovációs és technológia minisztert, hogy ne tartsa vissza az akadémiai kutatóhálózat 2019. első negyedévi finanszírozását - mondta Lovász László elnök a köztestület rendkívül közgyűlése utáni sajtótájékoztatón az MTI tudósítása szerint.

Debrecen történetének legnagyobb összegű támogatását kapja

Infostart
-
  18.12.05 18:44 Gazdaság

Alapvetően változtatja meg a keleti régióban élők mindennapjait a Debrecen 2030 program, amelynek célja, hogy a hajdú-bihari megyeszékhelyet 12 éven belül az országhatárokon átnyúló hatású üzleti, innovációs, közlekedési, oktatási, kulturális és egészségügyi központtá tegye - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és…

Palkovics László miniszter nem ment el az akadémia rendkívüli közgyűlésére

Klubrádió
-
  18.12.06 18:08 Belföld

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter azért nem ment el a Magyar Tudományos Akadémia rendkívüli közgyűlésére, mert – mint ahogyan fogalmazott - a testület elé olyan anyagok kerültek, amelyek "méltatlanok az MTA közgyűléséhez és nem tartalmaznak olyan pontokat, amelyekkel az akadémia köztestületét terhelni kellene".

Elkezdődhet Debrecen új iparterületének kiépítése

Dehir
-
  18.12.05 14:55 Megyei

Debrecen – Papp László polgármester és Palkovics László miniszter aláírta a város történelmének legnagyobb, egyösszegű kormányzati támogatását.