Durva konfliktusokat szülhet, ha nem válaszolunk egymásnak azonnal

StartUP!
-
  18.12.04 06:33 Infotech

A chat egyre türelmetlenebbé tesz bennünket - ha azonnal nem érkezik válasz nyugtalanok leszünk. A válasz elmaradásának hátterében számos tényező állhat, de a legtöbben elsőként személyes okokat sejtenek a háttérben.

5 kapcsolódó hír

Egy percig sem bírjuk válasz nélkül

MMonline
-
  18.12.03 15:31 Gazdaság

Az online világban történő chatelés során a résztvevők egyre inkább elvárják a folyamatos és azonnali választ. Ha az nem érkezik meg, az emberek egy része nyugtalan lesz, és személyes okokat sejt a háttérben. A válasz elmaradásának hátterében számos tényező állhat. A chatprogramokat úgy alakították ki, hogy jutalomként éljük meg a…

A chatelés rejtelmei

Computerworld
-
  18.12.03 10:41 Infotech

A chatelés során a résztvevők egyre inkább elvárják a folyamatos és azonnali választ. Ha az nem érkezik meg, az emberek egy része nyugtalan lesz, és személyes okokat sejt a háttérben. A válasz elmaradásának hátterében számos tényező állhat.

“Látom, hogy látta az üzenetet, mégsem válaszol!” – Korunk egy legnagyobb sértését veséztük ki

Technokrata
-
  18.12.04 08:00 Infotech

Az online világban történő chatelés során a résztvevők egyre inkább elvárják a folyamatos és azonnali választ. Ha az nem érkezik meg, az emberek egy része nyugtalan lesz, és személyes okokat sejt a háttérben. A válasz elmaradásának hátterében számos tényező állhat.

3 ok, amiért nem kapsz választ az üzenetedre - Nem az, amire gondolnál

Femina
-
  18.12.04 11:16 Színes

A válasz elmaradásának hátterében számos tényező állhat. Most kiderül, melyek ezek.

Tudom, hogy láttad! Miért nem válaszolunk rögtön az üzenetekre?

Blikk
-
  18.12.03 11:18 Bulvár

Az online világban történő chatelés során a résztvevők egyre inkább elvárják a folyamatos és azonnali választ. Ha az nem érkezik meg, az emberek egy része nyugtalan lesz, személyes okokat sejt a háttérben. A válasz elmaradásának hátterében viszont számos tényező állhat.