Mínusz tíz fokban is forró meccs vár a Vidire

Infostart
-
  18.11.29 16:38 Sport

A továbbjutás a tétje ma este a MOL Vidi FC (a nemzetközi porondon használt neve szerint a Vidi FC) boriszovi mérkőzésének. Ha nyernek a székesfehérváriak, minden más eredménytől függetlenül biztosítják helyüket az Európa Liga tavaszi folytatásában.

5 kapcsolódó hír

Marko Nikolic: „Nagyon motiváltak vagyunk” – Óriási küzdelemre készül a Vidi az Európa-ligában

Blikk
-
  18.11.28 19:36 Foci

Nagyon motiváltak vagyunk, a játékosok pedig maximálisan átérzik, mi a tét a BATE Boriszov ellen – hangsúlyozta Marko Nikolic, a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre készülő Vidi FC labdarúgócsapatának szerb vezetőedzője a Fehéroroszország fővárosában, Minszkben tartott szerdai sajtótájékoztatóján.

El: Marko Nikolics nem változtatott az előző összeállításon – kezdők

NSO
-
  18.11.29 17:50 Foci

Az UEFA honlapjának tájékoztatása szerint a Mol Vidi az alábbi kezdő tizeneggyel veszi fel a küzdelmet a fehérorosz BATE Boriszov ellen az Európa-liga-csoportkör 5. fordulójában. Marko Nikolics a jól megszokott alapcsapatának szavazott bizalmat.

Megvan a kezdőcsapat: Így áll fel a Vidi a BATE elleni sorsdöntő EL-meccsen

Csakfoci
-
  18.11.29 17:48 Foci

Hivatalossá vált a Vidi kezdőcsapata a BATE Boriszov elleni sorsdöntő EL-csoportmeccsre, Marko Nikolics vezetőedző ezúttal Huszti Szabolcsnak is bizalmat szavazott.

Európa-liga – Marko Nikolic: nagyon motiváltak vagyunk

Haon
-
  18.11.28 18:03 Sport

hangsúlyozta Marko Nikolic, a csütörtöki Európa-liga mérkőzésre készülő Vidi FC labdarúgócsapatának szerb vezetőedzője Fehéroroszország fővárosában, Minszkben tartott szerdai sajtótájékoztatóján.

Marko Nikolic büszke a csapatára, szerinte az időjárással nem lehet gond

Origo
-
  18.11.28 17:34 Sport

A MOL Vidi edzője furcsa helyszínen tartott sajtótájékoztatót.