Átverte a GVH-t a DIGI

Azenpenzem
-
  18.11.14 15:35 Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) visszavonta a DIGI és az Invitel fúzióját engedélyező határozatát, mert kiderült: a DIGI átverő módon vállalt kötelezettséget. Az eredetileg jelzett (és a megállapodásba bevett) 23 település helyett ugyanis 89 helyen lenne a televíziózásban egyeduralkodó.

3 kapcsolódó hír

A GVH visszavonta a DIGI és az Invitel fúzióját

Jogászvilág
-
  18.11.15 15:16 Gazdaság

Félrevezető közlés miatt 90 millió forint bírságot szabott ki a GVH és visszavonta a DIGI/Invitel-fúziót engedélyező határozatát.

Átverhette a versenyhatóságot a Digi

HWSW
-
  18.11.14 15:12 Infotech

A távközlési szektorban mindeddig példátlan módon visszavont egy fúziót engedélyező határozatot a Gazdasági Versenyhivatal: a Digi és az Invitel összefonódásának engedélyeztetése során bekért adatok kapcsán a felek félrevezethették a GVH-t, ezért új eljárás indul, igaz, ideiglenes engedély mellett folytatódhat az összefonódás…

Hoppá! Gondok a Digi ügyleténél

IT Business
-
  18.11.15 18:42 Infotech

Visszavonta a DIGI – Invitel fúziót engedélyező határozatát a Gazdasági Versenyhivatal, emellett 90 millió forintos bírságot is kirótt a DIGI-re félrevezető közlés miatt. A felvásárlás kapcsán új eljárást indítottak, azonban annak lezárásáig folytathatják az összefonódás végrehajtását a cégek, kirendelt ellenőrző biztos felügyelete mellett.