Több naperőmű épül a támogatási rendszer átalakításával a kormány szerint

Portfolio
-
  18.11.15 14:53 Gazdaság

Jobban hasznosulhatnának a források, és az eddiginél több napelemes projekt valósulhatna meg a megújuló energia támogatási rendszer átalakításával az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyért és klímapolitikáért...

5 kapcsolódó hír

A kormány több naperőmű létesítését várja az új támogatási rendszertől

Lokál
-
  18.11.15 14:45 Belföld

Az új támogatási rendszernek köszönhetően a források jobban hasznosulhatnak, és az eddiginél több napelemes projekt valósulhat meg a kormány várakozása szerint - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyért és klímapolitikáért felelős államtitkára csütörtökön, a DLA Piper szakmai konferenciáján.

Még több naperőmű valósulhat meg

MMonline
-
  18.11.15 14:57 Gazdaság

Több naperőmű létesítését várja a kormány az új támogatási rendszertől. Az új támogatási rendszernek köszönhetően a források jobban hasznosulhatnak, és az eddiginél több napelemes projekt valósulhat meg a kormány várakozása szerint – mondta az MTI beszámolója szerint az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyért…

A kormány több naperőmű létesítését várja az új támogatási rendszertől

Magyar Idők
-
  18.11.15 14:10 Gazdaság

Kaderják Péter kijelentette, hogy a korábbi támogatási rendszer, a KÁT (kötelező átvételi tarifa) túlfinanszírozott, hiszen a napelemes rendszerek kiépítése lényegesen olcsóbb lett néhány év alatt.

Több naperőmű létesítését várja az új támogatási rendszertől a kormány

hirado.hu
-
  18.11.15 13:23 Gazdaság

Érvényesítenék az árcsökkenést a napelemek kiépítésénél.

Több napelemes projekt valósulhat meg

OrientPress
-
  18.11.15 16:00 Gazdaság

Az új támogatási rendszernek köszönhetően a források jobban hasznosulhatnak, és az eddiginél több napelemes projekt valósulhat meg a kormány várakozása szerint – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyért és klímapolitikáért felelős államtitkára csütörtökön, a DLA Piper szakmai konferenciáján.