A partimadarak fészkelési szokásairól készült nemzetközi tanulmány

hirado.hu
-
  18.11.09 14:30 Tudomány

A kutatás eredményei a Science tudományos magazinban jelentek meg.

5 kapcsolódó hír

Hazai kutatási eredmények a Science tudományos magazinban

National Geographic
-
  18.11.09 10:10 Tudomány

A klímaváltozásnak a partimadarak fészkelési szokásaira gyakorolt hatását vizsgálta egy nemzetközi kutatócsoport a Debreceni Egyetem professzorának irányításával.

Vigyázat! Többet iszunk a TV hatására

KamaszPanasz
-
  18.11.09 15:34 Életmód

Egy holland és kanadai tudósok által végzett, a televíziónak az ivási szokásokra gyakorolt hatásait vizsgáló kutatás szerint azok, akik a képernyőn gyakran látnak alkoholt reklámozó vagy alkoholfogyasztásról szóló képsorokat, másfélszer több alkoholt fogyasztanak, mint azok, akik csak ritkán látnak ilyen jellegű reklámokat.

Neves külföldi tudományos magazin címlapjára került a debreceni kutatás

Dehir
-
  18.11.09 08:38 Megyei

Debrecen - A klímaváltozás komoly hatással van a partimadarak fészkelési szokásaira. A Debreceni Egyetem professzorának irányításával végzett nemzetközi kutatás meglepő eredményeket hozott.

Debreceni kutatás a Science címlapján

Haon
-
  18.11.09 07:18 Megyei

A klímaváltozásnak a parti madarak fészkelési szokásaira gyakorolt hatását vizsgálta egy nemzetközi kutatócsoport a Debreceni Egyetem professzorának irányításával. közölte a Debreceni Egyetem.

Női szakasz: így öltözködnek a magyarok - Rátok is igaz?

Noizz
-
  18.11.09 18:06 Divat

Kíváncsiak voltunk, mi befolyásolja öltözködési és sminkelési szokásainkat, és arra is, milyen a legkedveltebb frizura szerintetek. Kutatásunk meglepő eredményeket hozott!