Elkészítették a férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképét

Propeller
-
  18.11.08 20:39 Külföld

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el, amely "nagy felbontásban" mutatja meg, hogyan képződnek a spermiumok – írta a ScienceDaily.com. A Texasi Egyetem vezette kutatócsoport munkája részletezte, melyik gén kapcsol be és melyik kapcsol ki az őssejtekben, amelyekből végül spermium…

5 kapcsolódó hír

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el

WebBeteg
-
  18.11.09 18:37 Egészség

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el, amely nagy felbontásban mutatja meg, hogyan képződnek a spermiumok - írta a ScienceDaily.com.

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el

Vital
-
  18.11.09 11:17 Egészség

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el, amely "nagy felbontásban" mutatja meg, hogyan képződnek a spermiumok - írta a ScienceDaily.com.

A férfi meddőség legnagyobb digitális genetikai térképe készült el

Origo
-
  18.11.09 13:24 Tudomány

Nagy felbontásban mutatja meg, hogyan képződnek a spermiumok.

Digitális genetikai térkép a férfi meddőségről

MedicalOnline
-
  18.11.09 07:51 Tudomány

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el, amely "nagy felbontásban" mutatja meg, hogyan képződnek a spermiumok, írta a ScienceDaily.com.

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el

Debreceni Nap
-
  18.11.08 20:38 Külföld

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el, amely “nagy felbontásban” mutatja meg, hogyan képződnek a spermiumok – írta a ScienceDaily.com. A Texasi Egyetem vezette kutatócsoport munkája részletezte, melyik gén kapcsol be és melyik kapcsol ki az őssejtekben, amelyekből végül spermium fejlődik. “Az egyes…