Böde Dániel meglepődött

Infostart
-
  18.11.06 16:17 Sport

A magyar labdarúgó-válogatottba ismét meghívott támadó, Böde Dániel a nemzeti csapatról és Marco Rossi dicsérő szavairól is beszélt az FTC honlapjának.

5 kapcsolódó hír

Komoly vitát szült Dzsudzsák Balázs meghívása

Ripost
-
  18.11.07 06:12 Sport

Szövetségi kapitányi beiktatása óta Marco Rossi először küldött meghívót Dzsudzsák Balázsnak, aki így öt hónap után visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba.

Marco Rossi: Sohasem volt bajom Dzsudzsák Balázssal

NSO
-
  18.11.06 09:28 Foci

A hétfői kerethirdetés kapcsán Dzsudzsák Balázs visszatéréséről, a nemzeti együttes szentségéről és az utolsó két NL-mérkőzés céljairól is beszélt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sportnak.

Nemzetek Ligája – A finn kapitány keretet hirdetett az athéni és a budapesti meccsre

Haon
-
  18.11.06 12:57 Sport

Markku Kanerva, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a görögök és a magyarok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.

Válogatott: Ezen a csapaton venne revansot Rossi – íme a finnek 24 fős kerete

Csakfoci
-
  18.11.06 11:19 Foci

A finn válogatott szövetségi kapitánya, Markku Kanerva kihirdette keretét a Görögország, valamint a magyarok ellen november 18-án, vasárnap esedékes Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

Megszállott edzők klubja – exkluzív interjú Marco Rossival és Märcz Tamással

NSO
-
  18.11.07 10:31 Foci

A magyar labdarúgók és a férfi vízilabdázók szövetségi kapitánya a nápolyi uszodában találkozott először, az olasz mester édesapaként figyelte, amint a fiával felálló Posillipo az olimpiai bajnok pólós csapata ellen küzd – a két szakember egy asztalhoz ült, hogy beszéljenek Bud Spencerről, a rájuk nehezedő terhekről, a tradíciókról, az emberi kapcs