Már nem számít ünnepi fogásnak a kacsa

ATV
-
  18.11.06 07:29 Belföld

A kacsa már nem számít ünnepi fogásnak, a mindennapokban is egyre többen választják, és idén nincs hiány libából a piacon - olvasható a Magyar Idők keddi számában, amely szerint a madárinfluenza hatása mára végérvényesen eltűnt a piacról, így a libamáj is olcsóbb lett a tavalyi jelentős drágulás után.

6 kapcsolódó hír

Már nem érződik a madárinfluenza hatása, nincs hiány libából sem a piacon

Agrofórum
-
  18.11.06 10:03 Mezőgazdaság

Széles kínálatból válogathatnak a Márton-napi libasült kedvelői, ráadásul drágulástól sem kell tartani az ünnepi időszakot megelőzően. A madárinfluenza hatása mára végérvényesen eltűnt a piac­ról, így a libamáj is olcsóbb lett a tavalyi jelentős drágulás után - írja a Magyar Idők.

Lesz mit enni Márton-napon

HírTV
-
  18.11.06 07:59 Belföld

Magyar Idők: A kacsa már nem számít ünnepi fogásnak, nincs hiány libából.

Van elég liba Márton napra

Széles kínálatból válogathatnak a Márton-napi libasült kedvelői, ráadásul drágulástól sem kell tartani az ünnepi időszakot megelőzően. A madárinfluenza hatása mára végérvényesen eltűnt a piac­ról, így a libamáj is olcsóbb lett a tavalyi jelentős drágulás után.

A kacsa már nem ünnepi fogás

HáziPatika
-
  18.11.07 06:33 Egészség

Olcsóbb lett a libamáj, de a kacsa- és a libahús is.

Idén nincs hiány libából a piacon

Magyar Idők
-
  18.11.06 05:45 Gazdaság

Széles kínálatból válogathatnak a Márton-napi libasült kedvelői, ráadásul drágulástól sem kell tartani az ünnepi időszakot megelőzően.

Már nem számít ünnepi fogásnak itthon a kacsa

Dehir
-
  18.11.06 09:55 Megyei

Budapest - A kacsa már nem számít ünnepi fogásnak, a mindennapokban is egyre többen választják, és idén nincs hiány libából a piacon – olvasható a Magyar Időkben.