A Bank of China elnökével tárgyalt Orbán Viktor Sanghajban

Propeller
-
  18.11.06 09:33 Belföld

A Bank of China (BoC) elnökével, Csen Sze-csinggel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel a helyszínen. Tájékoztatása szerint a megbeszélésen Orbán Viktor elmondta: Magyarország számára nagyon jól bevált az együttműködés a Bank of Chinával, hiszen ez…

10 kapcsolódó hír

Orbán Viktor a Bank of China elnökénél járt

Portfolio
-
  18.11.06 08:16 Pénzügy

A Bank of China (BoC) elnökével, Csen Sze-csinggel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel a helyszínen. Tájékoztatása szerint a megbeszélésen Orbán Viktor...

Orbán: Közösen építjük a jövőt Kínával

Lokál
-
  18.11.07 00:01 Belföld

A magyar vállalkozások nyithatnak Kína felé, ugyanis a magyar cégek megtalálhatják számításaikat az ázsiai országban – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kínai látogatásának zárónapján.

Fontos kínai bankelnökkel tárgyalt Orbán

Napi
-
  18.11.06 07:36 Belföld

A Bank of China (BoC) elnökével, Csen Sze-csinggel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel a helyszínen. Szijjártó Péter külügyér szerint soha nem volt még ilyen jó a magyar-kínai viszony.

A Bank of China elnökével tárgyalt Orbán Viktor

ProfitLine
-
  18.11.06 06:45 Belföld

A Bank of China (BoC) elnökével, Csen Sze-csinggel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel a helyszínen.

Orbán Viktor: a magyar cégek megtalálhatják számításaikat Kínában

Infostart
-
  18.11.06 07:17 Gazdaság

A magyar vállalatoknak lesz helyük Kínában - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban, az első Kínai Nemzetközi Import Expón (CIIE) felállított magyar országpavilont megnyitó beszédében.

A Bank of China elnökével tárgyalt Orbán Viktor

Magyar Idők
-
  18.11.06 06:14 Gazdaság

A bank elnöke gratulált a miniszterelnöknek, hogy a magyar kormány fenntartható és egészséges fejlődési irányba vezeti a magyar gazdaságot.

Orbán: A magyar cégek megtalálhatják számításaikat Kínában

hirado.hu
-
  18.11.06 06:01 Külföld

A miniszterelnök a Bank of China elnökével is tárgyalt.

Magyar cégek megtalálhatják számításaikat Kínában

Gondola
-
  18.11.06 10:20 Külföld

A magyar vállalatoknak lesz helyük Kínában – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban, az első Kínai Nemzetközi Import Expón (CIIE) felállított magyar országpavilont megnyitó beszédében.

Orbán Viktor: magyar cégek megtalálhatják számításaikat Kínában

Dehir
-
  18.11.06 07:09 Megyei

Sanghaj - A Bank of China elnökével, Csen Sze-csinggel is tárgyalt a magyar miniszterelnök kínai látogatásának záró napján.

A magyar cégek megtalálhatják a számításaikat Kínában

Origo
-
  18.11.06 05:03 Külföld

A miniszterelnök megnyitotta a magyar pavilont a sanghaji expón.