Két hónap mélyrepülés után újra erősödőben a gazdasági optimizmus

MFor
-
  18.10.24 07:14 Gazdaság

Emelkedett októberben a GKI konjunktúraindexe. A fogyasztói bizalmi index viszont némileg csökkent.

4 kapcsolódó hír

Soha nem volt még ilyen a sikerágazatban - itt a friss felmérés

Napi
-
  18.10.23 11:45 Gazdaság

A szeptemberi romlás után októberben felfelé korrigált a GKI építőipari bizalmi indexe. A megkötött szerződésekkel biztosított termelési periódus a felmérés történetében még soha nem volt ilyen hosszú, mint most, a cégek átlagosan 8,4 hónapra látnak előre - derül ki a GKI friss felméréséből.

Októberben emelkedett a GKI konjunktúraindexe

ProfitLine
-
  18.10.24 05:30 Gazdaság

Októberben a júliusi történelmi csúcsát követő augusztus-szeptemberi esés után kissé emelkedett a GKI konjunktúraindexe, az emelkedés az üzleti várakozások javulásának köszönhető, a fogyasztói bizalmi index viszont némileg csökkent - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.

Ismét emelkedett a GKI konjunktúraindexe

Infostart
-
  18.10.24 05:40 Gazdaság

Októberben a júliusi történelmi csúcsát követő augusztus-szeptemberi esés után kissé emelkedett a GKI konjunktúraindexe, az emelkedés az üzleti várakozások javulásának köszönhető, a fogyasztói bizalmi index viszont némileg csökkent - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.

Kéthavi csökkenés után októberben emelkedett a GKI konjunktúraindexe 

OrientPress
-
  18.10.24 09:11 Gazdaság

Októberben a júliusi történelmi csúcsát követő augusztus-szeptemberi esés után kissé emelkedett a GKI konjunktúraindexe, az emelkedés az üzleti várakozások javulásának köszönhető, a fogyasztói bizalmi index viszont némileg csökkent - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. Az EU támogatásával végzett felmérés szerint a konjunktúra index a…