A BKK és a BKV is csatlakozott a kerékpáros közlekedés biztonságát szolgáló kampányhoz

Lokál
-
  18.10.18 15:15 Belföld

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) csatlakozott a kerékpáros közlekedés biztonságát szolgáló 1,5 m-es előzési oldaltávolság kampányhoz - jelentette be az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

8 kapcsolódó hír

Változhat a KRESZ Magyarországon, itt a javaslat

Vezess
-
  18.10.19 13:18 Autó-motor

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) csatlakozott a kerékpáros közlekedés biztonságát szolgáló “1,5 m-es előzési oldaltávolság” kampányhoz.

Módosítják a KRESZ-t: komoly változás a magyar utakon

Infostart
-
  18.10.18 15:51 Belföld

A BKK és a BKV is csatlakozott a kerékpáros közlekedés biztonságát szolgáló kampányhoz.

A BKK és a BKV is csatlakozott a kerékpáros közlekedés biztonságát szolgáló kampányhoz

Magyar Idők
-
  18.10.18 15:42 Belföld

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) csatlakozott a kerékpáros közlekedés biztonságát szolgáló 1,5 m-es előzési oldaltávolság kampányhoz – jelentette be az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

A BKK és a BKV is beszáll a másfél méteres kampányba

IHO
-
  18.10.18 20:50 Belföld

A kerékpáros közlekedés biztonságát szolgálja program, ami a közlekedők figyelmét hívja fel a kellő oldaltávolság megtartására előzésnél.

A Bkk és szolgáltatói is támogatják a kerékpárosok biztonságos előzését népszerűsítő kampányt

BKK
-
  18.10.19 14:13 Belföld

Október 18-án a BKV kelenföldi autóbuszgarázsában megrendezett sajtótájékoztatón jelentette be Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, hogy az augusztusban elindított másfél méteres előzési oldaltávolság kampányhoz idén ősszel a BKK, a BKV, valamint a VT-ARRIVA, jövő tavasszal pedig a MOL is csatlakozni fog. A…

Az Mksz és a Bkk is támogatják a kerékpárosok biztonságos előzését népszerűsítő kampányt

Velo
-
  18.10.19 13:28 Sport

 Október 18-án a Bkv kelenföldi autóbuszgarázsában megrendezett sajtótájékoztatón jelentette be Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, hogy az augusztusban elindított másfél méteres előzési oldaltávolság kampányhoz idén ősszel a Bkk, a Bkv, valamint a Vt-Arriva, jövő tavasszal pedig a Mol is csatlakozni fog.   A…

Összefogás a biztonságos biciklizésért

Turizmus Online
-
  18.10.19 10:36 Utazás

A BKK és a BKV is csatlakozott a kerékpáros közlekedés biztonságát szolgáló kampányhoz

Baleset-megelőzés és BikeSafe Badacsonytomajon

Police
-
  18.10.19 10:34 Baleset-bűnügy

Baleset-megelőzés és BikeSafe Badacsonytomajon Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 10. 19., p - 10:34 A tapolcai rendőrök a szabályos kerékpáros közlekedésre hívták fel a figyelmet és regisztrálták a kétkerekűket a városi rendezvényen.