Így menthetnénk meg a bolygót

HáziPatika
-
  18.10.13 11:00 Egészség 

A növényi eredetű ételekben gazdag, de húsban szegény flexitáriánus étrendre való áttérés, az élelmiszerhulladék felére csökkentése, valamint a mezőgazdasági termelés fejlesztése a három kulcslépés az emberiség fenntartható jövője érdekében.

2 kapcsolódó hír

Klímaváltozás: felejtsük el a gulyáslevest és a pörköltet

Piac és Profit
-
  18.10.12 19:10 Tudomány 

A növényi eredetű ételekben gazdag, de húsban szegény étrendre való áttérés, az élelmiszerhulladék felére csökkentése, valamint a mezőgazdasági termelés fejlesztése a három kulcslépés, hogy az emberiség fenntartható jövőt építsen ki magának 2050-re.

A húsfogyasztás visszaszorítása az egyik kulcseleme a klímaváltozás elleni harcnak

Ecolounge
-
  18.10.13 08:36 Életmód 

A növényi eredetű ételekben gazdag, de húsban szegény flexitáriánus étrendre való áttérés, az élelmiszerhulladék felére csökkentése, valamint a mezőgazdasági termelés fejlesztése a három kulcslépés, hogy az emberiség fenntartható jövőt építsen ki magának 2050-re.