Személyzet nélküli üzemmódba állíthatják át a Nemzetközi Űrállomást

Lokál
-
  18.10.12 12:44 Külföld 

Szükségessé válhat, hogy személyzet nélküli üzemmódba állítsák át a Nemzetközi Űrállomást a bajkonuri Szojuz-baleset miatt - jelentette ki Szergej Krikaljov, a Roszoszmosz orosz állami űrvállalat "emberes" űrrepülési programjaiért felelős ügyvezető igazgatója a Cskalovszij katonai reptéren tartott pénteki sajtótájékoztatóján.

7 kapcsolódó hír

Szojuz-baleset – Személyzet nélküli üzemmódba állíthatják át a Nemzetközi Űrállomást

Propeller
-
  18.10.12 11:38 Külföld 

Szükségessé válhat, hogy személyzet nélküli üzemmódba állítsák át a Nemzetközi Űrállomást a bajkonuri Szojuz-baleset miatt – jelentette ki Szergej Krikaljov, a Roszoszmosz orosz állami űrvállalat "emberes" űrrepülési programjaiért felelős ügyvezető igazgatója a Cskalovszij katonai reptéren tartott pénteki sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy a…

Három űrhajós ragadhat az űrállomáson

24
-
  18.10.12 11:55 Baleset-bűnügy 

A bajkonuri Szojuz-baleset miatt szünetel az asztronauták szállítása, személyzet nélküli üzemmódba állíthatják a Nemzetközi Űrállomást.

Megvan a Szojuz-baleset oka, kiüríthetik a Nemzetközi Űrállomást

Infostart
-
  18.10.12 11:33 Tudomány 

Megvan a fellövéskor történt baleset nyomán indult vizsgálat eredménye. Személyzet nélküli üzemmódba állíthatják át a Nemzetközi Űrállomást

Nem repülnek a Szojúzok

RTL Klub
-
  18.10.12 18:42 [N/A] 

A Nemzetközi Űrállomáson ragadt három űrhajós, miután csütörtökön az oda tartó Szojuz űrhajó legénységének kényszerleszállást kellett végrehajtania röviddel a start után. A vizsgálatok végéig nem repülhet újabb Szojuz, amely jelenleg az egyetlen eszköz, amely képes embert szállítani a Föld és a bázis között.

Személyzet nélküli üzemmódba állíthatják át a Nemzetközi Űrállomást a Szojuz-baleset miatt

Blikk
-
  18.10.12 11:42 Külföld 

Moszkva – Szükségessé válhat, hogy személyzet nélküli üzemmódba állítsák át a Nemzetközi Űrállomást a bajkonuri Szojuz-baleset miatt – jelentette ki Szergej Krikaljov, a Roszkoszmosz orosz állami űrvállalat „emberes” űrrepülési programjaiért felelős ügyvezető igazgatója a Cskalovszij katonai reptéren tartott pénteki sajtótájékoztatóján.