Elegük lett a tanároknak, hatalmas sztrájk jöhet

168 Óra Online
-
  18.10.12 19:52 Belföld

Négy pontből álló petíciót indított útjára a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), amelyben a tanárok felszólítják az Orbán-kormányt, hogy csökkentse a túlterheltségüket és rendezze a a béreket a közoktatásban – derül ki a Népszava cikkéből. A petíció követeli, hogy

5 kapcsolódó hír

Sok pénzt veszítenek a tanárok a vetítési alap bebetonozásával, petíciót indít a PDSZ

Eduline
-
  18.10.12 12:15 Karrier

Aláírásgyűjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatásban dolgozók körében – azt szeretnék elérni, hogy csökkenjen a tanárok túlterhelése és rendezzék az ágazatban dolgozók bérét.

Elegük van a tanároknak, hatalmas sztrájk jöhet

Hírklikk
-
  18.10.13 09:03 Belföld

Elege van a pedagógusoknak az ingyenmunkából és a túlterheltségből, ezért négy pontból álló petíciót indított útjára a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), amelyben a tanárok felszólítják az Orbán-kormányt, hogy csökkentse a túlterheltségüket és rendezze a a béreket a közoktatásban – derül ki a Népszava cikkéből.

Valódi bérrendezést követelnek

RTL Klub
-
  18.10.12 18:36 [N/A]

Valódi bérrendezést, a kötelező óraszámok csökkentését és a plusz munkák kifizetését követeli a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Erről petíciót is írtak és aláírásgyűjtésbe is kezdtek. Azt mondják, ha év végéig nem rendeződik a probléma, tavasszal újra sztrájkolni fognak. Az államtitkárság szerint 2013 óta 50 százalékkal…

A PDSZ aláírásgyűjtést indít az oktatásban dolgozók munkaideje és bérük rendezéséről

Dehir
-
  18.10.12 13:00 Megyei

Budapest - A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete aláírásgyűjtést kezdeményez az oktatásban dolgozók munkaidejének és bérének rendezéséről - jelentette be a PDSZ elnöke pénteken Budapesten.

Aláírásgyűjtést indít a PDSZ

MaHu
-
  18.10.12 12:48 Belföld

A PDSZ aláírásgyűjtést indít az oktatásban dolgozók munkaideje és bérük rendezéséről.