Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium és a Szent István Egyetem

Magyar Idők
-
  18.10.12 17:25 Belföld 

A SZIE lehetőséget biztosít a HM számára toborzásra, valamint kialakít egy irodát az önkéntes tartalékos rendszert és a katonai életpályát népszerűsítendő karrier-tanácsadási célokra.

6 kapcsolódó hír

Sok kkv települ ki az agglomerációba

Adó
-
  18.10.11 16:02 Cégvilág 

Tömegesen települnek ki a kis- és középvállalkozások (kkv-k) a fővárosból az agglomerációba, így a Nagytarcsai Ipari Parkba is - mondta csütörtökön, Nagytarcsán, sajtótájékoztatón a Szent István Egyetem oktatási rektorhelyettese.

Honvédelem és agrárkutatás

Magyar Mezőgazdaság
-
  18.10.12 14:00 Gazdaság 

Stratégiai partnerségi megállapodás a Honvédelmi Minisztérium és a Szent István Egyetem között. A megállapodásban vállalt célok megvalósítása érdekében az aláírók együttműködnek és elősegítik a szakmai konzultációkat, a toborzási, az oktatási tapasztalatok, ismeretek és az új kutatási eredmények egymással történő megosztását.

Megállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium és a Szent István Egyetem

OrientPress
-
  18.10.12 14:30 Belföld 

Igazi mérföldkőnek számít a Honvédelmi Minisztérium és a Szent István Egyetem közötti stratégiai együttműködési megállapodás, amelyet a felek a mai napon írtak alá a felsőoktatási intézmény gödöllői székhelyén. Az esemény a kormányzat és a felsőoktatás szempontjából kiemelkedő jelentőségű, hiszen a honvédelmi tárca és a jövőben…

A hely, ahol a mezőgazdaság és a Honvédség találkozik

Agrotrend
-
  18.10.12 14:15 Gazdaság 

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem.

Tömegesen települnek a kkv-k az agglomerációba

KamaraOnline
-
  18.10.12 08:16 Gazdaság 

A főváros piacának közelsége vonzó, ugyanakkor a budapesti ingatlanárak túl magasak, miközben az ipari parkok jó infrastruktúrát és kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak – állítja egy szakértő.