Ennyiért vehetsz lakást a szomszédos országok fővárosaiban

Portfolio
-
  18.10.12 07:30 Gazdaság

Az utóbbi években olyan dinamikusan nőttek a fővárosi lakásárak, hogy joggal merül fel a kérdés: mikor lesz vége? A szakértők szerint a lakásárak növekedése folytatódni fog - derül ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből. Mind a belső...

5 kapcsolódó hír

Ezért drágulnak majd még tovább a budapesti lakások

HVG
-
  18.10.11 12:32 Gazdaság

Az utóbbi években olyan dinamikusan nőttek a fővárosi lakásárak, hogy joggal merül fel a kérdés: mikor lesz vége? A szakértők szerint a lakásárak növekedése addig fog folytatódni, míg be nem hozzák a 2008–2013-as visszaesést, és fel nem zárkóznak a régió fővárosainak áraihoz.

Tovább drágulnak a lakások

MMonline
-
  18.10.11 15:34 Gazdaság

Az utóbbi években olyan dinamikusan nőttek a fővárosi lakásárak, hogy joggal merül fel a kérdés: mikor lesz vége? A szakértők szerint a lakásárak növekedése folytatódni fog. Mind a belső, mind a külső tényezők abba az irányba hatnak, hogy a budapesti ingatlanárak felzárkózzanak a régió fővárosainak áraihoz. A lakásvásárlás nem egyszerűen…

Kiderült, meddig nőhetnek a lakásárak - Nem fog örülni

Napi
-
  18.10.11 13:07 Gazdaság

A lakáspiacra ható tényezők mind abba az irányba mutatnak, hogy nem áll meg a drágulás, a budapesti ingatlanárak töretlenül a régió fővárosainak árai felé tartanak - állapítja meg az OTP Ingatlanpont.

A budapesti lakásárak a régió középmezőnyében

Realista
-
  18.10.11 12:15 Otthon

Az utóbbi években olyan dinamikusan nőttek a fővárosi lakásárak, hogy joggal merül fel a kérdés: mikor lesz vége? A szakértők szerint a lakásárak növekedése folytatódni fog. Mind a belső, mind a külső tényezők abba az irányba hatnak, hogy a budapesti ingatlanárak felzárkózzanak a régió fővárosainak áraihoz.  

A budapesti lakásárak a régió középmezőnyében

VG
-
  18.10.11 17:58 Gazdaság

A régióban sehol nincs ekkora különbség a bel- és külvárosi lakások árai között ‒ még Bécsben sem.