Szétválik a magán- és az állami egészségügy

Magyar Idők
-
  18.10.11 06:05 Belföld 

Kidolgozta a magán- és az állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma – erről Kásler Miklós beszélt a Magyar Időknek adott interjúban.

22 kapcsolódó hír

Káslerék már tudják, hogyan kellene szétválasztani az állami és a magán-egészségügyet

MFor
-
  18.10.11 08:28 Gazdaság 

Az egészségügy gyökeres átalakítása, a szívsebész kirúgása után meghalt beteg, a roskadozó sürgősségi ellátás, a távozó egészségügyi államtitkár és az új Nemzeti alaptanterv is szóba került abban az interjúban, amit Kásler Miklós miniszter adott a Magyar Időknek.

Kásler: nagyon rövid időn belül újabb döntés születik az otthonápolási díj emeléséről

888
-
  18.10.11 09:00 Belföld 

Interjút adott Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter a Magyar Időknek. A beszélgetésben szóba került az elbocsátott kardiológus, az egészségügy, az oktatás, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az otthonápolás is.

Szétválasztják az állami és a magán-egészségügyet - megvannak az első javaslatok

Privátbankár
-
  18.10.11 08:19 Gazdaság 

Izzik a levegő az Emberi Erőforrások Minisztériuma körül: az egészségügy gyökeres átalakítása, a szívsebész kirúgása után meghalt beteg, a roskadozó sürgősségi ellátás, a távozó egészségügyi államtitkár és az új Nemzeti alaptanterv is szóba került abban az interjúban, amit Kásler Miklós miniszter adott a Magyar Időknek.

Káslerék kidolgozták az állami és a magán egészségügy szétválását

Portfolio
-
  18.10.11 09:00 Gazdaság 

Kidolgoztuk a magán- és az állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat - nyilatkozta a Magyar Időknek Kásler Miklós. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője ugyanakkor elmondta: ez nagyon hosszú folyamat lesz, amit...

A kormány beismerte: órákat kell várni a sürgősségin, de Kásler megoldaná a problémát

HVG
-
  18.10.11 08:11 Belföld 

Interjút adott Kásler Miklós miniszter. Kidolgozta a magán- és az állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Az Emmi-miniszter javaslatot tett az egészségügy átalakítására

ATV
-
  18.10.11 07:25 Belföld 

Kidolgozta a magán- és az állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az indítvány hamarosan a kormány elé kerülhet – erről az EMMI első embere beszélt a Magyar Időknek adott interjúban.

Kásler Miklós: Szétválik a magán- és az állami egészségügy

Mandiner
-
  18.10.11 08:51 Vélemény 

Nincs arról szó, hogy a magánszektort bármilyen értelemben vissza kellene szorítani, de a fordítottjáról sem. Interjú.

Kásler Miklós: dönt a kormány a magánegészségügyről

Infostart
-
  18.10.11 10:27 Belföld 

Kidolgozta a magán- és az állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma – mondta Kásler Miklós. Dolgoznak a sürgősségi osztályok szabályozásán, és hat kórházban folytat vizsgálatot a tárca.

Intézkedik a kormány: valami készül az egészségügyben

Napi
-
  18.10.11 09:46 Gazdaság 

A sürgősségi ellátás és az otthoni ápolás területén gyors kormányzati döntéseket ígér Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője.

Alaposan átalakíthatják a magyar egészségügyet

Startlap
-
  18.10.11 17:19 Belföld 

Az EMMI minisztere azt szeretné, ha senkinek sem kellene órákig várakoznia a sürgősségi osztályokon.

Már csak ez hiányzott, jön a Magyarságkutató Intézet

Sztárklikk
-
  18.10.11 09:14 Belföld 

Az emberi erőforrás miniszter a Magyar Időnek adott interjút, amiben a magán és állami egészségügy közelgő szétválasztásáról beszélt.

Más egészségügyi ellátás annak, aki fizet?

RTL Klub
-
  18.10.11 18:35 [N/A] 

Kiegészítő egészségbiztosítást vezetne be a kormány. Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere a Magyar Időknek annyit mondott, hogy kidolgozták a magán és az állami ellátás szétválasztásáról szóló javaslatot, de a részletekről nem beszélt. A szocialisták azt mondják, ismét a szegényebbek járhatnak rosszul, a Fidesz szerint viszont nem…

Komoly változások jönnek a magyar kórházakban

Ripost
-
  18.10.12 06:10 Belföld 

Szétválasztják a magán- és az állami egészségügyet - jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Van is miért: teljesen összekeveredtek a dolgok, a betegnek gyakran fogalma sincs, miért kell fizetni és miért nem...

Miniszter Úr, tényleg jól járhat minden beteg? – Szétválasztanák az állami és a magánellátást

Blikk
-
  18.10.11 20:17 Belföld 

Kidolgozta a magán- és állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma – árulta el Kásler Miklós tárcavezető a Magyar Időknek.

Magyarságkutató Intézetet akar Kásler Miklós miniszter

Klubrádió
-
  18.10.11 12:09 Belföld 

Hamarosan a kormány elé kerül a Magyarságkutató Intézet létrehozásáról szóló javaslat – derült ki egy interjúból, amit az EMMI vezetője adott a kormánylapnak.

Új főigazgató az OGYÉI élén

PharmaOnline
-
  18.10.11 10:42 Gazdaság 

Az Emberi Erőforrások Miniszterének döntése alapján dr. Szentiványi Mátyás az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet főigazgatója.

Most, hogy Orbán megmondta, ki a magyar, Kásler Miklós belengette a Magyarságkutató Intézet létrehozását

Zsúrpubi
-
  18.10.11 10:42 Vélemény 

A Magyar Időknek adott alákérdezős interjúban beszélt erről. (Zárójelben azért jegyezzük meg, hogy a fluffermédia valószínűleg a Kardiológia Intézetben kialakul botrány miatt "adott lehetőséget" egy gyorsreagálásra Káslernek, aki szerint nyilvánvalóan a közvélemény látja rosszul a magyar egészségügy helyzetét.

Szétválasztják a magán- és az állami egészségügyet

MedicalOnline
-
  18.10.11 08:03 Gazdaság 

Kidolgozta a magán- és az állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma – erről a tárca első embere beszélt a Magyar Időknek adott interjúban.