Átadták az Aegon Magyarország jelzáloghiteles ügyfeleit

Privátbankár
-
  18.10.09 15:51 Cégvilág 

A szükséges hatósági engedélyek megszerzésével sikeresen lezárult az Aegon Hitel Zrt. értékesítése. A vállalatot a nem teljesítő hitelállományával együtt az Intrum Justitia Zrt. vásárolta meg.

11 kapcsolódó hír

Lezárult az Aegon Magyarország jelzáloghiteles ügyfeleinek átadása

MFor
-
  18.10.09 15:29 Pénzügy 

A felügyeleti jóváhagyásokat követően, október 5-én lezárult az Aegon Hitel Zrt. lakossági jelzáloghitellel rendelkező ügyfeleinek átadása. A késedelem nélküli, valamint a 90 napnál nem nagyobb késedelemmel teljesítő ügyfelek a Raiffeisen Bankhoz kerültek.

Új tulajdonosa lett az Aegon Hitelnek (2.)

Portfolio
-
  18.10.09 11:15 Pénzügy 

A szükséges hatósági engedélyek megszerzésével sikeresen lezárult az Aegon Hitel Zrt. értékesítése. A vállalatot a nem teljesítő hitelállományával együtt az Intrum Justitia Zrt. vásárolta meg - közölte a követeléskezelő cég...

Sikeresen zárult az Aegon Hitel Zrt. értékesítése

GazdaságPortál
-
  18.10.09 16:53 Belföld 

A szükséges hatósági engedélyek megszerzésével sikeresen zárult az Aegon Hitel Zrt. értékesítése, a vállalatot a nem teljesítő hitelállományával együtt az Intrum Justitia Zrt. vásárolta meg, miután korábban a Raiffeisen Bank Zrt. már megvette az Aegon Hitel Zrt. közel 75 milliárd forintos jelzáloghitel-állományának a fizetési késedelem nélküli ügyf

Az aegonosok már az Intrum Hitelnek tartoznak

Azenpenzem
-
  18.10.09 11:15 Gazdaság 

Mostanra már teljesen lezárult minden: az Aegon Hitel bajban levő adósait a behajtó cég „kezeli”. A változásokról az Intrum Hitel Zrt. levélben tájékoztatja az érintetteket. Azt ígérik, minden ügyet egyedileg vizsgálnak meg.

A Raiffeisen Bankhoz és az Intrum Justitiahoz került az Aegon Hitel Zrt. állománya

Bankár Magazin
-
  18.10.10 10:23 Gazdaság 

A szükséges hatósági engedélyek megszerzésével sikeresen zárult az Aegon Hitel Zrt. értékesítése.

Az Intrum Justitia-hoz kerülnek az Aegon Hitel Zrt. adósai

Zoom
-
  18.10.09 11:53 Gazdaság 

A szükséges hatósági engedélyek megszerzésével sikeresen zárult az Aegon Hitel Zrt. értékesítése, a vállalatot a nem teljesítő hitelállományával együtt az Intrum Justitia Zrt. vásárolta meg - közölte az Intrum Justitia Zrt.