Komoly rangadót vezet Kassai a Bajnokok Ligájában

Propeller
-
  18.10.01 15:12 Sport

Háromszáz nap elteltével vezet újra mérkőzést Kassai Viktor a Bajnokok Ligájában: a 43 éves magyar bíróra a szerdai Napoli-Liverpool összecsapást bízták rá. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) beszámolója szerint Kassai segítői Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás, Andó-Szabó Sándor és Berettyán Péter lesznek. Kassai…

8 kapcsolódó hír

Bajnokok Ligája-rangadót vezethet Kassai Viktor

24
-
  18.10.01 15:23 Foci

300 nap után léphet pályára újra a Bajnokok Ligájában a 43 éves magyar bíró.

Kassai Viktor visszatér a BL-be

Infostart
-
  18.10.01 16:58 Sport

Háromszáz nap elteltével vezet újra mérkőzést a magyar bíró a Bajnokok Ligájában: a szerdai Napoli-Liverpool összecsapást bízták rá.

BL: az olasz sportlap kassaizott egy kiadósat a Napoli–Pool előtt

NSO
-
  18.10.02 10:47 Foci

Kassai, avagy amikor Ancelotti megváltoztatta véleményét a VAR-ról – ez a címe a cikknek, amelyik a Corriere dello Sport honlapján jelent meg kedd reggel, mintegy felvezetvén a szerda esti Napoli–Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést.

BL: Kassai Viktor vezeti a Napoli–Liverpool mérkőzést

NSO
-
  18.10.01 10:52 Foci

A Nemzeti Sport információi szerint Kassai Viktor vezeti a Napoli–Liverpool mérkőzést szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában. Értesüléseinket később az európai szövetség (UEFA) is megerősítette hivatalos honlapján.

Kassai vs. Ancelotti: "A bíró rosszabb volt, mint mi” – újra találkoznak a BL-ben

Csakfoci
-
  18.10.02 10:54 Foci

Kassai Viktor ismét Carlo Ancelotti csapatának, ezúttal a Napolinak vezet mérkőzést a Bajnokok Ligájában. A másfél évvel ezelőtti, müncheni találkozójukra egyikük sem emlékezhet vissza szívesen – egy olasz lap elő is vette az akkor történteket.

Kassai háromszáz nap után vezet újra BL-mérkőzést - hatalmas rangadóval tér vissza

Blikk
-
  18.10.01 15:18 Foci

Háromszáz nap elteltével vezet újra mérkőzést Kassai Viktor a Bajnokok Ligájában: a 43 éves magyar bíróra a szerdai Napoli-Liverpool összecsapást bízták rá.

Bajnokok Ligája - Kassai háromszáz nap után vezet újra mérkőzést

Parameter
-
  18.10.01 17:42 Határtalan

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) beszámolója szerint Kassai segítői Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás, Andó-Szabó Sándor és Berettyán Péter lesznek. Kassai legutóbb tavaly december 6-án a Leipzig-Besiktas mérkőzésen működött közre a legrangosabb európai kupasorozatban.   MTI

Bajnokok Ligája – Kassai háromszáz nap után vezet újra mérkőzést

Haon
-
  18.10.01 13:47 Sport

Háromszáz nap elteltével vezet újra mérkőzést Kassai Viktor a Bajnokok Ligájában: a 43 éves magyar bíróra a szerdai Napoli-Liverpool összecsapást bízták rá.