Szent Mihály-napi fesztivált rendeznek a Szentendrei Skanzenben

Családháló
-
  18.09.29 06:00 Életmód

Népi iparművészek, a Kárpát-medence különböző régióiból érkező zenészek, táncosok és előadóművészek vendégszerepelnek szombaton a Szentendrei Skanzenben, a Szent Mihály-napi Népművészeti Fesztiválon.

4 kapcsolódó hír

Családok versenye és pásztorünnep az egerszegi Apáczaiban

Zaol
-
  18.09.29 20:00 Megyei

Családok versenye, Szent Mihály napi hagyományőrzés, koncertek sora, egészségügyi felvilágosítás s még számos attrakció fonódott össze szombaton az Apáczai Művelődési Központban a Szentmihálynapi EgerszegTour rendezvényén.

Szüreti bál dalolászással, tánccal

Dunaújváros
-
  18.09.29 18:32 Megyei

A Szent Mihály napi hétvége a Pentelei Nyugdíjas Klub számára sem maradt eseménytelen, szombaton délután a Magyar úti klubházban szüreti bállal köszöntötték az őszt.

Szent Mihály-napi vásár a Barackvirág Oviban

Tapolcai Újság
-
  18.09.29 10:54 Kultúra

Eltelt két év, így ismét megrendezték a vásárt a kicsik örömére a Mihály napot megelőző péntek délután. Szokatlan látvány fogadta azokat, akik az óvoda környékén sétáltak aznap, ugyanis annak ellenére, hogy megkezdődött a hétvége, az udvart óvodások lepték el, szüleik, családjuk kíséretében. Régen Szent Mihály napján hajtották be az…

Szent Mihály-napi Népművészeti Fesztivál a Skanzenben

Magyar Múzeumok
-
  18.09.28 12:00 Kultúra

Népi iparművészek, a Kárpát-medence különböző régióiból érkező zenészek, táncosok, előadóművészek vendégszerepelnek a Skanzenben az NKA Népművészeti Kollégiumának és az NKA Halmos Béla Program Ideiglenes Kollégiumának összművészeti fesztiválján.