Honvédkórház: nyílt levelet írtak az orvosok

ATV
-
  18.09.27 21:40 Belföld

Két minisztertől és a főpolgármestertől kérik, ne felejtsék el, hogy az orvos is ember.

5 kapcsolódó hír

A Honvédkórházban tapasztalható jelenség nem egyedi - állítja az orvosi kamara elnöke

Infostart
-
  18.09.28 19:56 Belföld

Nyílt levélben sürgetett intézkedéseket a Honvédkórház sürgősségi osztályán tapasztalható állapotok miatt az orvosi kamara budapesti szervezete. A kamara elnöke szerint az egész országban nagyobb béremelésekre lenne szükség, hogy vissza lehessen csábítani az állami szektorba a szakembereket.

„Veszélyben a betegellátás”

RTL Klub
-
  18.09.28 18:37 [N/A]

Nyílt levélben kér sürgős intézkedéseket több minisztertől és a főpolgármestertől a Budapesti Orvosi Kamara a Honvédkórházban kialakult helyzettel kapcsolatban. Azt írják, hogy az intézményben nincsenek meg a feltételek ahhoz, hogy az orvosok felelősségteljes munkát végezzenek, és ez veszélyezteti a betegellátást. A Magyar Orvosi Kamara…

Levelet írtak az orvosok

HR Portál
-
  18.09.28 12:02 Karrier

A Budapesti Orvosi Kamara nyílt levélben kéri a Honvédelmi Miniszter, Egészségügyéért Felelős Miniszter és Budapest Főpolgármesterének segítségét, hogy biztosítanak megfelelő munkakörülményeket a Honvéd Kórház orvosainak- írják sajtóközleményükben.

Sürgős intézkedésekre van szükség a Honvédkórház ügyében

Index
-
  18.09.27 20:13 Belföld

Nyílt levelet írt a Budapesti Orvosi Kamara.

A Budapesti Orvosi Kamara szerint még mindig órásiak a gondok a Honvédkórházban

Mérce
-
  18.09.27 12:46 Vélemény

Úgy tűnik, a kamara mai nyílt leveléből, amelyet Magyarország Honvédelmi Miniszteréhez, a Magyarország Egészségügyéért Felelős Miniszteréhez és Budapest Főváros Főpolgármesteréhez, hogy nem oldották meg a Honvédkórház gondjait.