A csepeli egészségügyi fejlesztésekre több mint egymilliárd forint jut

Lokál
-
  18.09.25 13:49 Belföld

A csepeli járóbeteg-szakellátók fejlesztésére 1,9 milliárd forint jut az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében - jelentette be Csepel polgármestere keddi sajtótájékoztatóján.

5 kapcsolódó hír

Szépül a nyíregyházi fürdő

Termálfürdő
-
  18.09.26 07:50 Utazás

A nyíregyházi Júlia Fürdő több mint 50 éves épületen több fejlesztést végeztek már az elmúlt években, idén pedig energetikai korszerűsítésen is átesik. Ezen kívül új burkolatot kap a termálmedence, és a szauna is komplett felújításon esik át. Az átadás azonban várhatóan csúszik.

Több mint egymilliárd forint jut a csepeli egészségügyi fejlesztésekre

Ittlakunk
-
  18.09.25 14:00 Budapest 21. ker

A polgármester a kerületi fejlesztéseket ismertetve elmondta: korszerűsítésre leginkább az egykori csepeli szülőotthon épülete szorul, a fejlesztések során az épület teljesen megújul, ezen kívül kialakítanak egy új gyermek pulmonológiai rendelőt, belgyógyászati szakrendelést és sürgősségi ambulanciát alakítanak ki. Az épületben helyet kap majd…

Hárommilliárd forint jut kutatás-fejlesztésre

Piac és Profit
-
  18.09.26 10:50 Gazdaság

Hárommilliárd forintos keretösszeggel megjelent a "K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések" című pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében. 

Több mint egymilliárd forint jut a csepeli egészségügyi fejlesztésekre

Magyar Idők
-
  18.09.25 14:51 Belföld

Rétvári Bence hangsúlyozta: az Egészséges Budapest Program révén 700 milliárd forint kormányzati forrásból újul meg a központi régió, vagyis Budapest és Pest megye egészségügyi ellátása.

Egészségügyi fejlesztések indulnak a 21. kerületben

OrientPress
-
  18.09.25 15:00 Belföld

A csepeli járóbeteg-szakellátók fejlesztésére 1,9 milliárd forint jut az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében ‒ jelentette be Csepel polgármestere keddi sajtótájékoztatóján. Borbély Lénárd (Fidesz) hozzátette: az EBP-re jutó fejlesztési kerethez az önkormányzat 190 millió forinttal járul hozzá.