Több mint egymilliárd forint jut a csepeli egészségügyi fejlesztésekre

Magyar Idők
-
  18.09.25 14:51 Belföld 

Rétvári Bence hangsúlyozta: az Egészséges Budapest Program révén 700 milliárd forint kormányzati forrásból újul meg a központi régió, vagyis Budapest és Pest megye egészségügyi ellátása.

5 kapcsolódó hír

Szépül a nyíregyházi fürdő

Termálfürdő
-
  18.09.26 07:50 Utazás 

A nyíregyházi Júlia Fürdő több mint 50 éves épületen több fejlesztést végeztek már az elmúlt években, idén pedig energetikai korszerűsítésen is átesik. Ezen kívül új burkolatot kap a termálmedence, és a szauna is komplett felújításon esik át. Az átadás azonban várhatóan csúszik.

A csepeli egészségügyi fejlesztésekre több mint egymilliárd forint jut

Lokál
-
  18.09.25 13:49 Belföld 

A csepeli járóbeteg-szakellátók fejlesztésére 1,9 milliárd forint jut az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében - jelentette be Csepel polgármestere keddi sajtótájékoztatóján.

Hárommilliárd forint jut kutatás-fejlesztésre

Piac és Profit
-
  18.09.26 10:50 Gazdaság 

Hárommilliárd forintos keretösszeggel megjelent a "K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések" című pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében. 

Egészségügyi fejlesztések indulnak a 21. kerületben

OrientPress
-
  18.09.25 15:00 Belföld 

A csepeli járóbeteg-szakellátók fejlesztésére 1,9 milliárd forint jut az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében ‒ jelentette be Csepel polgármestere keddi sajtótájékoztatóján. Borbély Lénárd (Fidesz) hozzátette: az EBP-re jutó fejlesztési kerethez az önkormányzat 190 millió forinttal járul hozzá.