Stróman-szuperhős Mészáros és Bajszos János a plakátokon – csak azért is megnyílt az ARC

HVG
-
  18.09.21 11:22 Kultúra

Új helyszínen, a zuglói Örs Vezér útján nyílt meg az idei, kritikus hangvételéről elhíresült óriásplakát-kiállítás. A győztes, Demagógia című plakáton egy billentyűzet, amin az s, o, r betűk nagyon lekoptak. Ugye megfejti az üzenetet?

5 kapcsolódó hír

Idén először új helyszínen rendezik meg az Arc kiállítást

Médiapiac
-
  18.09.21 14:45 Média

Az Örs vezér terétől 300 méterre található füves sétányon lesz megtekinthető az idei tárlat. Szeptember 21-étől október 7-ig, az Örs vezér útján, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti utcában várnak mindenkit szeretettel.

Megnyílt az ARC-kiállítás

168 Óra Online
-
  18.09.21 16:01 Belföld

Pénteken megnyílt a 18. ARC plakátkiállítás Zuglóban az Örs Vezér úton. A rendezvény idén az UNFAKE! Vedd észre, leplezd le, mutasd meg! címet viseli. A szervezők közérzeti kiállításnak nevezik a rendezvényt. 

Megkezdődött az idei Arc kiállítás, itt nézheti meg

ATV
-
  18.09.21 19:06 Belföld

Mától meg lehet nézni az idei ARC kiállítás legjobb plakátjait - a helyszín végül az Örs vezér térhez közeli zöld terület lett. A kerület polgármestere, Karácsony Gergely szerint többszörös politikai ellenállás hátráltatta a kiállítást - a szervezők szinte már lemondtak róla. A zsűri ma ki is hirdette a győzteseket, de a látogatók még szavazhatnak,

Új helyszínen idén az Arc

RTL Klub
-
  18.09.21 18:43 [N/A]

17 év után új helyszínen, az Örs vezér tere közelében nyílt meg az ARC kiállítás. Csaknem ezren küldtek be pályaműveket, ezekből 84-et választottak ki a szervezők és ezeket a plakátokat állították ki. A köztéri tárlatot október 7-ig lehet megnézni.

Mészáros Lőrinc, a Stróman-szuperhős - íme az ARC Plakátkiállítás díjazott képei

Startlap
-
  18.09.21 15:01 [N/A]

Idén először új helyszínre kellett a tárlatnak költöznie - csak azért is megnyitották.