Brexit: a Labour nem szavazza meg a megállapodást

Híradó
-
  18.09.14 15:57 Külföld

A brit Munkáspárt nem hisz a működőképes megállapodásban.

8 kapcsolódó hír

Theresa May bukására készül a Munkáspárt

ATV
-
  18.09.14 17:31 Külföld

A brit Munkáspárt nem hiszi, hogy elérhető működőképes megállapodás a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről azt unióval, és arra készül, hogy ha a konzervatív párti kormány mégis a parlament elé terjeszt egy megállapodás-tervezetet, azt leszavazza - mondta a legnagyobb brit ellenzéki erő egyik vezető tisztviselője.

May bukására készül a Munkáspárt - Nem támogatja a Brexit-megállapodást

Portfolio
-
  18.09.14 15:42 Gazdaság

A brit Munkáspárt nem hiszi, hogy elérhető működőképes megállapodás a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről azt unióval, és arra készül, hogy ha a konzervatív párti kormány mégis a parlament elé terjeszt...

Munkáspárti tisztviselő: a Labour nem szavazza meg a Brexit-megállapodást

Propeller
-
  18.09.14 15:32 Külföld

A brit Munkáspárt nem hiszi, hogy elérhető működőképes megállapodás a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről azt unióval, és arra készül, hogy ha a konzervatív párti kormány mégis a parlament elé terjeszt egy megállapodás-tervezetet, azt leszavazza – mondta a legnagyobb brit ellenzéki erő egyik vezető tisztviselője. A…

A Labour nem szavazza meg a Brexit-megállapodást

Mandiner
-
  18.09.14 16:18 Külföld

Emily Thornberry azt valószínűsítette, hogy a Brexit-megállapodás parlamenti bukása még karácsony előtt távozásra kényszeríti Theresa May miniszterelnököt.

Veszélyes ősz vár a brit miniszterelnökre

Kitekintő
-
  18.09.14 16:10 Külföld

A brit Munkáspárt második embere kijelentette, hogy ha Theresa May kormánya nem tud elfogadtatni a parlamentben semmiféle Brexit-megállapodást, lehetséges, hogy néhány hónapon belül parlamenti választásokat kell tartani Nagy-Britanniában. A Munkáspárt nemmel fog szavazni.

A Munkáspárt keresztbe fekszik a brexitnek

Napi
-
  18.09.14 16:01 Külföld

A brit Munkáspárt nem hiszi, hogy elérhető működőképes megállapodás a brit EU-tagság megszűnésének (brexit) feltételrendszeréről azt unióval, és arra készül, hogy ha a konzervatív párti kormány mégis a parlament elé terjeszt egy megállapodás-tervezetet, azt leszavazza - mondta a legnagyobb brit ellenzéki erő egyik vezető tisztviselője.

Nem támogatja a brexit-megállapodást a brit Munkáspárt

Piac és Profit
-
  18.09.14 17:00 Gazdaság

Nem szavazza meg a brit Munkáspárt Theresa May brexit-megállapodási tervét, ezzel semmissé válhat az elmúlt hónapokban már körvonalazódó kilépési egyezmény.

Brexit: a munkáspárt nem szavazza meg a megállapodást

VS
-
  18.09.14 15:33 Külföld

A brit Munkáspárt nem hiszi, hogy elérhető működőképes megállapodás a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről az EU-val.