Külföldi sajtó: Orbán "csaknem korlátlan hatalmat" épített ki Magyarországon

ATV
-
  18.09.11 15:06 Belföld

A Süddeutsche Zeitung című liberális német lap, a The Wall Street Journal című amerikai újság és a Politico brüsszeli hírportál is a Sargentini-jelentés körül kialakult uniós feszültségekről cikkezett kedden.

7 kapcsolódó hír

"Európa bajkeverője" - Nem kímélik Orbánt a nemzetközi lapok

ATV
-
  18.09.12 12:52 Belföld

A Sargentini-jelentés kapcsán felszínre került uniós és néppárti megosztottságról, valamint a magyar kormány körüli konfliktusnak az uniós politika előterébe kerüléséről cikkeztek nyugat-európai lapok szerdán.

"Manfred Weber csak akkor lenne hiteles, ha komolyan többséget szervezne Orbánnal szemben" – német, amerikai és …

Propeller
-
  18.09.11 14:14 Belföld

A Süddeutsche Zeitung című liberális német lap, a The Wall Street Journal című amerikai újság és a Politico brüsszeli hírportál is a Sargentini-jelentés körül kialakult uniós feszültségekről cikkezett kedden. A Süddeutsche Zeitung Európa végre védekezik című kommentárjában kiemelte: az EU eddig tétlenül szemlélte, hogy egyik tagállama…

Ezt írják a külföldi lapok Orbánról és a Sargentini-jelentésről

Zoom
-
  18.09.11 15:56 Külföld

„A magyar kormányfő messzebbre távolodott a liberális demokráciától, mint ahogy azt sokan sejtik”– írja a Süddeutsche Zeitung.

Orbán ellen "legfőbb ideje használni a fegyvereket"

Sztárklikk
-
  18.09.12 06:52 Belföld

A Süddeutsche Zeitung című liberális német lap is a Sargentini-jelentés körül kialakult uniós feszültségekről cikkezett kedden.

Német, amerikai és brüsszeli lap a Sargentini-jelentésről

MaHu
-
  18.09.12 06:58 Külföld

A Süddeutsche Zeitung című liberális német lap, a The Wall Street Journal című amerikai újság és a Politico brüsszeli hírportál is a Sargentini-jelentés körül kialakult uniós feszültségekről cikkezett.