Elindult az MFB kkv-knak szánt kamatmentes hitelprogramja

Magyar Mezőgazdaság
-
  18.09.11 08:33 Gazdaság

Már igényelhetik a kis és közepes vállalkozások (kkv) a nulla százalékos kamatú európai uniós forrású hitelt technológiai korszerűsítésre az MFB Pontokon - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) hétfőn.

12 kapcsolódó hír

Mától elérhető: 60 milliárd forint a vállalkozások korszerűsítésére

ProfitLine
-
  18.09.10 19:00 Gazdaság

Mától igényelhető az MFB Pontok hálózatában az európai uniós forrású KKV Technológia Hitelprogram, melynek célja, hogy kiszolgálja a vállalkozások technológiai fejlesztési, korszerűsítési igényeit. A program keretösszege 60 milliárd forint, az ügyfélkamat a teljes futamidő alatt nulla százalék.

Elindult az MFB kkv-knak szánt kamatmentes hitelprogramja

GazdaságPortál
-
  18.09.10 15:08 Belföld

Hétfőtől igényelhetik a kis és közepes vállalkozások (kkv) a nulla százalékos kamatú európai uniós forrású hitelt technológiai korszerűsítésre az MFB Pontokon – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) hétfőn. A közleményben kiemelték: a hitelprogram keretösszege 60 milliárd forint. A hitelt eszközbeszerzésre, technológiai korszerűsíté

60 milliárd forintból vehetnek robotokat, gépeket a kkv-k

autopro
-
  18.09.11 11:01 Autó-motor

Hétfőtől igényelhetik a kis és közepes vállalkozások (kkv) a nulla százalékos kamatú európai uniós forrású hitelt technológiai korszerűsítésre az MFB Pontokon – tájékoztatott a Magyar Fejlesztési Bank (MFB).

Mfb: Mától indul a 60 milliárdos hitelprogram a Kkv-k korszerűsítésére

Biztosító Magazin
-
  18.09.10 21:57 Gazdaság

Mától igényelhető az MFB Pontok hálózatában az európai uniós forrású KKV Technológia Hitelprogram, melynek célja, hogy kiszolgálja a vállalkozások technológiai fejlesztési, korszerűsítési igényeit.

Mától kérhető a kamatmentes technológiai hitel

Azenpenzem
-
  18.09.10 14:03 Gazdaság

Szeptember 10-étől 60 milliárd forint európai uniós forrás áll rendelkezésre a vállalkozások korszerűsítésére a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) közvetítői hálózatánál. A legalább egymillió forintos kamatmentes kölcsönt kezdő vállalkozások is igényelhetik.

Már lehet igényelni a kedvezményes hitelt

Napi
-
  18.09.10 14:55 Gazdaság

Hétfőtől igényelhetik a kis és közepes vállalkozások (kkv) a nulla százalékos kamatú európai uniós forrású hitelt technológiai korszerűsítésre az MFB Pontokon - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) hétfőn.

 60 milliárd forint jut kkv-k korszerűsítésére

Piac és Profit
-
  18.09.11 06:05 Gazdaság

Induló cégek is pályázhatnak a nulla százalékos kamatú uniós hitelre  Már igényelhető az MFB Pontok hálózatában az európai uniós forrású KKV Technológia Hitelprogram, melynek célja, hogy kiszolgálja a vállalkozások technológiai fejlesztési, korszerűsítési igényeit.

Már igényelhetik a kis és közepes vállalkozások a kamatmentes hitelt

Alon
-
  18.09.11 07:17 Megyei

Nulla százalékos kamatú hitelt vehetnek fel a kezdő vállalkozások.

Elindult az MFB kkv-knak szánt kamatmentes hitelprogramja

KamaraOnline
-
  18.09.10 16:31 Gazdaság

Hétfőtől igényelhetik a kis és közepes vállalkozások (kkv) a nulla százalékos kamatú európai uniós forrású hitelt technológiai korszerűsítésre az MFB Pontokon – tájékoztatott a Magyar Fejlesztési Bank.

MFB: hatvanmilliárd a vállalkozások korszerűsítésére

VG
-
  18.09.10 15:55 Gazdaság

Induló cégek is pályázhatnak a nulla százalékos kamatú uniós hitelre.

Mostantól hozzáférhetnek a kkv-k a kamatmentes hitelhez

Dehir
-
  18.09.10 15:19 Megyei

Budapest - A kis és közepes vállalkozások technológiai korszerűsítésre igényelhetik a nulla százalékos kamatú európai uniós forrású hitelt az MFB Pontokon.

MFB: elindult a kkv-k kamatmentes hitelprogramja

Az Üzlet
-
  18.09.10 13:40 Gazdaság

A kis- és középvállalkozások hétfőtől igényelhetik az MFB-nél a nulla százalékos kamatú EU-s forrású hitelt technológiai korszerűsítésre.