Megindult a lejtőn Törökország

Kitekintő
-
  18.08.18 09:39 Külföld

Leminősítette Törökország eddig sem befektetési ajánlású államadós-besorolását két nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's és a Moody's Investors Service, egyaránt elsősorban azzal a várakozásukkal indokolva a lépést, hogy a török líra legutóbbi szélsőséges árfolyam-kilengései és az ebből eredő, várhatóan meredek ívű…

9 kapcsolódó hír

Bilibe lóg a kezünk: nem minősítették fel Magyarországot

Privátbankár
-
  18.08.18 08:58 Gazdaság

Mindössze csak megerősítette az ország hosszú és rövid futamidejű, devizában és forintban fennálló államadósság-kötelezettségeinek BBB mínusz befektetési ajánlású besorolását a Standard & Poor's. A hitelminősítő idén már nem vizsgálja a magyar államadósság-osztályzatokat, majd jövőre...

Nem változott Magyarország államadós-besorolása, elemzők szerint ez csalódás

Propeller
-
  18.08.17 23:03 Belföld

Indokolatlannak, illetve csalódást keltőnek nevezték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Standard & Poor's (S&P) nemzetközi hitelminősítő pénteken este nyilvánosságra hozott döntését, amely nem változtatott a magyar államadósság-besorolásán. Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője kifejtette: teljesen indokolatlan a felminősítés…

Nem értik az elemzők a magyar felminősítés elmaradását

Mandiner
-
  18.08.18 08:51 Gazdaság

Indokolatlannak, illetve csalódást keltőnek nevezték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Standard & Poor's (S&P) nemzetközi hitelminősítő pénteken este nyilvánosságra hozott döntését, amely nem változtatott a magyar államadósság besorolásán.

A Fitch augusztusban, az S&P jövő év elején minősítheti fel Magyarországot

ProfitLine
-
  18.08.18 07:00 Gazdaság

A Magyar Nemzeti Bank értékelése alapján Magyarország már megérett a felminősítésre, és bár a Standard and Poor's (S&P) pénteken nem javított az államadós-besorolásokon, a jegybank szerint jövő év elején várható az S&P felminősítése, a Fitch részéről pedig augusztus végén számítanak a pozitív döntésre.

Nem minősítették fel Magyarországot

Infostart
-
  18.08.18 08:20 Gazdaság

Az eddigi "BBB mínusz" szinten hagyta a magyar adósbesorolást a Standard & Poor's, a pozitív kilátáson sem változtatott a nemzetközi hitelminősítő.

Elemzők: csalódást keltő a felminősítés elmaradása

Magyar Idők
-
  18.08.17 23:38 Gazdaság

A bankrendszer tőkeellátottsága és profitabilitása kiváló, eszközállománya a rosszhitel állományok meredek leépülésével érdemben javult.

Hitelminősítés: Magyarország helyben maradt, Törökország rontott

VS
-
  18.08.18 07:52 Gazdaság

A magyar várakozásokkal ellentétben nem minősítette fel az országot a Standard & Poor's, míg Törökország besorolását rontotta.

Elemzők: csalódást keltő a felminősítés elmaradása

Debreceni Nap
-
  18.08.18 00:15 Gazdaság

Indokolatlannak, illetve csalódást keltőnek nevezték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Standard & Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő pénteken este nyilvánosságra hozott döntését, amely nem változtatott a magyar államadósság besorolásán. Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője kifejtette: teljesen indokolatlan a felminősítés…

Pénteken felminősítheti az országot az S&P

VG
-
  18.08.16 14:33 Gazdaság

A Világgazdaságnak nyilatkozó elemzők szerint a Standard and Poor’s javítani fogja Magyarország adósbesorolását. A piacok már beárazták a kedvező makrogazdasági folyamatokat.