A következő években a dinnyetermelés növekedése várható

Agroinform
-
  18.08.13 10:27 Gazdaság

Hamarosan befejeződik a dinnyeszezon a termelő körzetekben, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből még augusztus végéig bőségesen érkezik gyümölcs. A szüret után pedig lesz még dolguk a gazdáknak.

6 kapcsolódó hír

Két héttel előbb került ki a polcokra a magyarok kedvenc gyümölcse

Pénzcentrum
-
  18.08.13 10:00 Belföld

Hamarosan befejeződik a dinnyeszezon a termelő körzetekben, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből még augusztus végéig bőségesen érkezik gyümölcs. Mártonffy Béla, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kertészeti osztályának elnöke...

Roadshow keretében tanulhatnak a modern technológiákról a dinnyetermesztők

Magyar Mezőgazdaság
-
  18.08.13 10:00 Életmód

Hamarosan befejeződik a dinnyeszezon a termelő körzetekben, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből még augusztus végéig bőségesen érkezik gyümölcs. Mártonffy Béla, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kertészeti osztályának elnöke a Magyar Hírlapnak elmondta: az idei szezonban körülbelül két héttel korábban érkezett a piacokra az…

Nincs vége a dinnyeszezonnak

Szabad Föld
-
  18.08.14 09:09 Gazdaság

Viszonylag kevés magyar dinnye ment exportra, s az ár sem volt nagyon húzós. Hamarosan befejeződik a dinnyeszezon a termelő körzetekben, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből még augusztus végéig bőségesen érkezik gyümölcs.

Augusztus végéig biztosan lesz még magyar dinnye

Agrotrend
-
  18.08.13 09:20 Otthon

Hamarosan befejeződik a dinnyeszezon a termelő körzetekben, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből még augusztus végéig bőségesen érkezik gyümölcs.